SMZmiracle Sibsibella maşaAllah sağlıkla bebeinize kavuşun.kaçıncı haftanızda gün aldınız? İnşaAllah rabbim bana da o günleri gösterir.❤️🥹
Sibsibella SMZmiracle merhaba 36+5 ti gittiğimde gün verdi 38+6 ya geliyor tam 39 olması lazm dedi ama haftasonu na denk geldiği için cumaya verdi son günler gecmiyooor ikinci bebek ama heyecan aynı 💓🥹
NesliErva Fhnxxhnxdhnbg- kayseride olucak doğum, benimde 39 da hemen alsa yine iyi ,bir gün daha dursa 40 haftam dolacak zaten
Yeldan Gizemd-01 beni 38+6 da sezaryene alıyor doktorum. Dediğiniz gibi geç geldi 39 sonrası. Ama belki bildiği vardır doktorun. Gelişim için vs ya da daha doğrudur o tarih diye düşündüm 🥰
NesliErva Gizemd-01 bebeğin kilosu sadece bir hafta geriden geliyor belki oyuzden dir, bir açıklama yapmadı, ama en son kontrolde 3 kiloya ulasmisti
Yeldan Sibsibella ben 4 Nisan çok istemiştim ama olmadı. (04.04.24) olsun diye. 30 Mart cumartesi günü kavuşacağım kızıma 💕
Sibsibella Yeldan bende aynı tarihi istemistimm vermedi doktor belki bebeğim supriz yapar diye hala umudum var 04.04 e 😂
Yeldan Sibsibella Ayyy evet güzel olurmuş gerçekten. Amannn onlar iyi sağlıklı olsun mühim değil diğerleri 🥰😘