Cennet_kusum16 Bayağ sancin var. Kasılma için serum verilirde sancı için verilecek bişey var mı bilmiyorum. Maksimum 1 belki zorlarsa 2 hafta içinde bebiş gelir.. benim 1 kere 70 i gördüğü için 2 hafta süre verdi. Senin benimkinden çok
ilkgozagrim__ Cennet_kusum16 öyle mi dersinizz yaaa bana yok sancı dedi neden böyle dedi ilgisizdi baya ya doktor offf sizin bebiş geldi mi
Cennet_kusum16 ilkgozagrim__ yok gelmemesi için progestani 4 defa alıyorum full yatış verdi. Tutmaya çalışıyoruz. 2 hafta sabrederse 36 da gelsin sorun yaşamayız dedi.
tatlibebegim_ Gulkar aynen o gün yaptırdım doktor doğru düzgün bakmadan sancın yok deyip geçti ama benim sancılarım devam ediyor vajinada çıktı çıkacak gibi
Cennet_kusum16 ilkgozagrim__ bişey olmaz Allah’ın izniyle ama başka doktora görünmeniz gerekiyor sanciniz var çünkü
Motherandbaby_ @ilkgozagrim__ @Cennet_kusum16 Merhaba kızlar bugün 35+0 olduk bugün sancım 84ü gördü iki kere nst çekindim ama bende belirti yok yani çatı muayenesi yapıldı normal çıktı yarın tekrar nst ve açıklık var mı diye bakılacak yazıları okuyunca biraz tedirgin oldum 🫠
Cennet_kusum16 Motherandbaby_ benim 34 haftanin başinda 70e vurdu bişey hissetmedim bebek 1 2 hafta içinde gelicek 36 ya kadar tutmamiz lazım dedi. Progestani 4 e çıkartıp full yatış verdi.
MadameNoire ilkgozagrim__ benim böyle çıktığında sancim vardı 35 + 4 te bana bi ağrı girdi karnim taş kesildi sırtım belim regl oluyor gibiydim bi de kırmızı nişan geldi hemen gittim 2 gün serum yedim geçti eve geldim.. senin sancin var alttaki çizgiden belli canım.. el ile muayene etti mi beni etti 2 cm açıklık vardı ..
ilkgozagrim__ MadameNoire bana nst sonucu normal dedi canım valla yaaa doktor ilgisizdi 1 hafta sonra gel dedi
MadameNoire ilkgozagrim__ sen bebisin hareketlerini güzelce takip et sancin ağrın kanaman var mı nasıl düzenli mi bunlar normal ise korkma canım zaten 36 haftadasin artık seni biliyorum aramızda 5 gün var bebegin kilosu solunumu iyi olduktan sonra doğum olsa da bu saatten sonra sıkıntı olmaz Allahin izniyle.. ben yatista iken 40 haftslik normal doğum yapan kadın oldu bebisin solunumu sıkıntı olunca küveze aldılar kısa süreli yani bu tamamen bebegin sağlığına bağlı ve imtihan mevzusu