Hilalice İlk gebeliğimde beta sürekli inip çıkıyordu.kanamamda çoktu.rahim duvarı ince olduğu için ve herhangi bir kese veya oluşum olmadığı için kürtaj yapmadılar.doktorlar bu dengesiz artışın dış gebeliğe işaret olabileceği söyledi.zaten hastanede yatıyordum.herhangi bir bulguya rastlayamadılar ama betayı da düşüremediler.kese veya oluşumu bozuk herhangi bir yapıya rastlayamayıp betanın sürekli artış ve düşmesi durumunda mtx iğnesi yapılıyormuş.onu tek doz hastanede uyguladılar ,sonra beta 1 haftada sıfırlandı .
Seda344 Hilalice bende de rahim inceliği vardı. Bebek tutunamıyor. Tüp bebek tedavisiyle rahim kalitesini artırıyo doktor
Seda344 emir_01 canım dahiliyeye gittim. Dahiliye,göz,kadındoğum,romatoloji. Aynı anda incelediler beni. Tahliller testler yapıldı. Çok kapsamlı araştırıldım. Tam kapsamlı bir araştırma hastanesine gidin. Dahiliyeyle görüşün. Ertelemeyin.
emir_01 Seda344 sehir hastanesinden randevu kovaliyorum simdi tesaduf eseri 3 kimyasalimi ogrendim belkide daha bilmedigim cok oldu esimin morf.0 di 1 yil sonra 9 oldu simdi son kutu promen k kullanio dr son teste gore biseyin yok demis benim butun kanlar temiz hsg istedi devletin dr u klomen vb baslatmadan
Hilalice Anonim16 11 martta pik yakaladım tam 11 gün geçti üzerinden.bugün aşırı halsizim oruçtan mı diyecem ama böyle etkilemiyordu hiç.
Hilalice Bekleyiğ Anonim16 bekleyip göreceğiz desenize 😁normalde böyle regl olduğun gün “aaa işte regl oldum”diyip tuvalete gittiğin ağrı vardırya o ağrı dün bugün var ama gelen giden yok.3 günüm kaldı hayırlısını bekliyoruz inşallah 🤲🏻
Bbk88 Hilalice esiniz sperm testi versin siz de başka doktora da görünün pko var mi yok mu diye zaten ultrasinda inci gibi dizilmiş oluyor biri var biri yok demiş değişik .Ve genetik test pıhtılaşma en kısa sürede zaman kaybetmeden yaptırın
Bbk88 Seda344 sperm değerlerine bakilinca sperm sayısı değilde morfoloji si falan önemli dimi sağlıksız sperm diyebilmek için
Seda344 Bbk88 sayısı da çok önemli. Kalitesi de çok önemli. Sadece morfoloji düşüklüğü bile gebeliğe engel. Yada hareketsizliği bile engel. Kadınlarda kısırlık attı diye düşünce var ama değil. Asıl kısırlık dönemimizde erkeklerde. Kadında sorun olsa. Tüp bebekle bile hamile kalamazlar. En büyük detay erkektir. Büyüklerimiz bile öyle derdi. Kadın tarladır. Eğri olsun düz olsun farketmez. Erkeğin attığı tohum ne kadar kaliteli ise. Okadar verimli olur tarla.
Hilalice Bbk88 o kadar hastanede kaldım hergün 3 er kere kese vs aradılar ben öyle İnci gibi yumurtalar görmedim ekranda.hep baktım sürekli ney nedir bu ne diye falan sürekli sordum.bir doktora gittim çok önerdikleri için o söyledi şok oldum.ilgisi alakası çok güzeldi çok sevdim doktoru ama sonra o doktor hakkında iyi şeyler duymadım. Başla doktora gittim yok dedi.bu ay yine olumlu birşeyler olmazsa genetik testi öğrendim burdan onu ve sperm testi yaptıralım.şuan belim kopuyor gibi ağrıyor.ellerim şişmiş ve aşırı gazım var bir hafta 10 gündür.belirtilerim adete de çok benziyor gebeliğe de .yeni doktorum adetin 2 gün geçerse ya da hamile olduğunu anlarsan hemen gel demişti.erken müdehale ile testler vs yapacak olabilir.çünkü ben sık sık hamile kalıyorum işler ilerlemiyor sıkıntım o .
Bbk88 Hilalice evet sizin hamile kalmakla sıkıntınız yok ilerlemiyor sadece hamilelik.yani evet sperm ve genetik yaptirilmali .pko hemen belli olan birsey yani çok ilginç geldi bana canım. Hayırlısı olsun insallah ihmal etme