Hilalice Kızlar geçen sene kimyasal gebelik sonrası temizlenmesi için iğne vuruldum.6 ay bebek yasaklandı.sonraki ay denememde kimyasal oldu .hemen sonraki ay tekrar kimyasal.çok yoruldum.rahim filmi çekildim açık çıktı.üzerinden 3 ay geçti denememize rağmen olmadı.bu ay ovülasyon takip edip pik olduğunda deneme oldu.regl tarihi 25 inde gösteriyor .sol kasığımda ara ara sancı giriyor ama hemen geçiyor.hamilemiyim 4 gün kaldı .elimde sadece ovülasyon testi var.yapsam onda çıkar mı? Bazı anketlerde çıktığı yazılmış.önerileriniz nelerdir?
Seda344 Hilalice kuzum senin hamile kalmanda sorun yokki. Bence kimyasallığın sebebini araştır. Benim ilk kimyasal olmuştu. Doktorum pıhtılaşmadan şüphelendi. Doğru çıktı. Sen bence sebebini araştır. Tekrar tekrar aynı şeyleri yaşama. Önlemi alınır
1_Pandackk Hilalice kimyasal gebelik neden oluyor sebebini araştırın bence tıbbi genetiğe görünün bnmde 4 düşüğüm var biri kürtaj 3 kimyasal gebelik bende kan pıhtılaşma çıktı
5sezeryanim Hilalice evet bu ay bende hamileyim ve ovulasyon da cikiyor neden sürekli kimyasal oluyor acaba araştırdılar mi benim de geçen sene öyle oldu
Tgcmr Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucagını doldursun Kimyasal gebelik belirtiniz nasıldı? Tecrubelerinizi paylasırmısınız sizi üzmeyecekse eger❤️
Hilalice Seda344 Bu süreçte 3 tane özel doktoru değiştirdim.biri pcos var dedi diğer 2 si yok öyle bir şey dedi.Doktor tüm testlerimin normal olduğunu söyledi.evlenirken test yapılmıştı eşimde % 25 sma taşıyıcısı çıktı.ondan dolayı olabilir mi ?ama gebe kalmada sakınca yok diyor doktorlar .sıkıntı olması için eşlerin 2 sinde de taşıyıcılık olması gerekiyormuş
Hilalice Regl dönemim gelmeden vücudumda halsizlik hissettim ve özelde test yaptırdım beta 158 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptırdığımda 200 küsür çıktı .doktor az artış olmuş dedi.sonra ayağa bile kalkamayacak kadar şiddetli ağrı kramp ile devlete acile kaldırıldım.kimyasal veya dış gebelik dediler.düşük olacak kanaman başlamış evinde git dinlen dedi doktor.ama nafile çok ağrı sancı ve şiddetli kanamam oldu.bu süreci 4 gün evde geçirdim.sonra beta değerlerim düşmeye başladı. 2 günde beta verdim.beta tamamen düşmeden tekrar artışa geçti.kürtaj için hastaneye acil yatırdılar.herhangi kese veya oluşum bulamadıkları için iğne yapıldı.6 ay yasaklandı.6 ay dolduğunda ilk denemede 12 beta çıktı.2 gün sonra beta 2 ye düştü .ertesi ay 11 beta ile yine hamile kaldım 2 gün sonra yine 1.4 e düştü .sonra rahim filmi çekildim herşey normal dendi ama kaç aydır uğraşıyorum tık yok.günü gününe regl oluyorum.ilk defa bu ay ovülasyon testi ile deneme yaptık .korkuyorum ama çok istiyorum asla vazgeçmedim.
Seda344 Hilalice bende dış gebelik geçirdim. Bir tane düşüğüm hiç sorun yokken kalbi durdu. 6 yıl uğraştım. Hep normal olur diye yırttım kendimi. Çok pişmanım. Keşke en başta tüp bebek yapsaydım. Bizim gibilerin sıkıntısı kolay bulunamıyor. Anca üzülmekle kalıyoruz. Öyle bir korku yaşıyorum ki. Yine kaybetme korkusu var bende.
Seda344 Hilalice 3 düşükten sonra binlerce testler yapıldı. Pıhtılaşma çıktı. Tüp bebek yaptım. 9 haftalık hamileyim. Kuzum ana testi. Ena testi. Pıhtılaşma için. Genetik testler. Kromozom testleri. İyi bir büyük araştırma hastanesine gitmelisin. Peş peşe Bukadar kimyasal normal değil. Dahiliyeye de git. Bu testlerin çoğunu onlar yapıyor bakıyor.
Hilalice Seda344 Seda344 bu testler arasından sadece hastaneye ilk yattığım dönem yani geçen sene pıhtılaşmaya bakıldı.diğerleri yapılmadı .en iyisi bir dahiliyeye gitmek demekki.teşekkür ederim .birde benim amh seviyeme hiç bakılmadı.gebelik zaten oluşuyor diye bakmamış olabilirler mi?
Seda344 Hilalice amh sorun etme. Bi kan ver öğrenirsin sonucu. Sen hamile kalabiliyorsun. Sorun neden tutunamayıp. Eşinde sperm değerlerine baktır. Düşükse. Sağlıksız sperm döllenme yapıyorsa. O da düşüklere sebep oluyor.
Ayseses Bende Haziran ayında kendiliğinden düştü ağustos ta tekrar gebe kaldım o da kısmi mol gebelikti 6 ay sonra düşünürsün dedi doktor genetik kan pıhtılaşması her testi yaptık heterozigot çıktı pıhtılaşma 12 martta gebe kaldım hemen aspirin ve iğneye başladım bugün sabah ağrılı kanamayla kimsayal gebelik geçirmişim betam 7 ye düştü Allah herkesin yardımcısı olsun şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum gitmediğim doktor kalmadı
Hilalice Ayseses Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻Rabbim tez zamanda kucağımızı doldursun hasret bırakmasın 🤲🏻
Hilalice [https://mutluresim.com/images/2024/03/21/zA0z3j.jpg](https://) Ovülasyon testi ile sonuç bu çıktı.hamilelik için yorumlar mısınız ?
Seda344 Hilalice var gözüküyor. Bence sana progestan ve kan sulandırıcı başlanması lazım. Coraspirin kullanıyorsun illaki. Bence kan ver. Sonra doktoruna git hemen
Bbk88 Seda344 sperm değerlerine bakilinca sperm sayısı değilde morfoloji si falan önemli dimi sağlıksız sperm diyebilmek için
Seda344 emir_01 canım dahiliyeye gittim. Dahiliye,göz,kadındoğum,romatoloji. Aynı anda incelediler beni. Tahliller testler yapıldı. Çok kapsamlı araştırıldım. Tam kapsamlı bir araştırma hastanesine gidin. Dahiliyeyle görüşün. Ertelemeyin.