Edaacar-ozkan kızlar 24 haftalık hamileyim hamileliğim balından beri midem yanıyor boğazıma kadar ölüyorum yangınından salatalık yesem bile mide yanması oluyor ne yapıcam çözüm bulamıyorum yardım edin ağlıcam
Fatma44 Edaacar-ozkan bizde de aynı durum ya 2_3gundur acayip yanma var ama hiç birsey fayda etmiyor 30+6dayiz
alevShn Edaacar-ozkan doktorum ilaç kullanımına baya karşı talep bile etmedim :) 3-4 yudum soğuk süt okumuştum bu forumda, hayat kurtarıyor gerçekten, çok faydasını gördüm. Bir de yemeklerimden baharatı neredeyse çıkardım daha basit şeyler yiyorum.
ikitosbikannesi_ Edaacar-ozkan doktoruma söyledim rennie şurup yazdım onu içiyorum. Eğer şurubum biterse yarım çay bardağına süt doldur canım soğuk süt bir dikişte iç . Süt de yanmayı alıyor biraz. Bazen soda içiyorum oda etkili oluyor
Gmzgkck_ Şişe şişe gaviskon bitirdim banamisin demedi 3 hafta önce aç karnına 2 kaşık tahinin iyi geldiğini öğrendim öylede böylede yanıyor deneyeyim dedim keşke 20li haftalarda bilseymisim dedim bana iyi geldi Bi dene istersen.
Sblbrt Rabizayı tek geçerim doktorunuza sorun izin verirse alın sabah aç karına 1 tane içiyorum 3 gün götürüyor bazen daha fazla
Rojdademirkol Kızlar ben de aynı sorunu yaşadım. Özellikle geceleri artıyordu. Öyle zamanlarda elma yedim. Bir de Falım sade sakız çiğnedim çok iyi geliyordu
Gmzgkck_ Edaacar-ozkan bana çok iyi geldi 37inci haftayı yarıladım uykular haram olmuştu artık oturarak uyuyordum son dönemlerde gözümü kapatsam midem ağzıma geliyordu inşallah sanada iyi gelir
Edaacar-ozkan Gmzgkck_ Canım tahine miden yanınca mı yedin benim genelde gece oluyor da sabah aç karnına mı yedin
Gmzgkck_ Edaacar-ozkan sabah aç karnına yedim benimde genelde aksam başlıyordu tamamen kesildi aynı gün. Gece yatmak yerine oturarak uyuyordum o dereceydi son dönem oturarak uyuduğumda bile berbat Bi hisle uyanmaya baslamistim
Edaacar-ozkan alevShn canım aynen ben de doktorumdan ilaç talep edemiyorum kızıyor her şeyi ilaca bağlı diyorsunuz diyor o yüzden buraya yazdım ne yapabilirim diye🤣
Snm_acr Soğuk süt , sade soda çiğ badem ( aç tok farketmez aç olsan açıklığın için tok olsan yediklerinden dolayı yanıyor 😁Buda fayda etmiyorsa gaviscon double actıon doktorumun verdiği bu
alevShn Edaacar-ozkan ben de biraz katılıyorum doktoruma galiba :) her yolu deneyip çaresiz kalırsam ilaç kullanırım diyorum. Tabii daha tıbbi durumlar da var antibiyotik, fitil vs kullandım mesela enfeksiyon için.