Zagrozunannesi halimeaydin elizaModa hem güvenilir hem de baya uygun😍😍instagramdan bak canım kapıda ödeme de var
Ilkheyecanim halimeaydin 3-4 senedir çarşıya çıkıp hiç kıyafet almıyorum gezmeden yorulmadan modaselvim,sefamerve,modanisa,nurtuba sürekli bu sitelerden sipariş veriyorum hiç bi sorun da yaşamadım iadeleride kolay ☺️
saka36 halimeaydin benM ınstagram üzerinden nikah kıyafetime kadar güvenip aldığım sayfalar var kesinlikle tavsiye ederim. Yıllardır alışveriş yapıyorum. Kamil Keskin Butik ve Onuk Giyim hem hızlı hem uygun hemde hiçbir sorun yaşamıyorsunuz 👌🏻
Majun Modanisa sefamerve allday cok guvenilir iade de filan hic problem yasamadim. Ama e tesettur yillar once beni dolandirdi hala paramo alamadim. Urunu iade ettim hem urun elden gitto hem para geri gelmedi. Kesinlikle e tesetturu onermiyorum
Hulyalp halimeaydin modaselvim cok kez alisveris yaptim ama kumaslarina dikkat ederek al kimi cok ince. esarplari twiller cok kayiyor. Geri kalan aldigim cogu seyden memnunum.
Yesim_Ercan halimeaydin en guvenli olan ben baktim sipariste verdim modaselvim ona bak hem guzel seylerde var
DiplomaliEvHanimi htcmuhammed canım pazarium dan 2 -3 takim gordum cok hosuma gitti sende yazmissin alisvetis yaptinmi memnunmusun kaliplari nadil guvenirlir hemrn hrliyomu acaba ???
htcmuhammed DiplomaliEvHanimi ben hep oralardan aliyorum memnunum can magzalara gitmem pek Sefamerve tesetturpazari pazaruim elizamoda diger yerler cok pahali