halimeaydin Kızlar ya tesettür lü olan vardır mutlaka internet ten elbise isteyen oldu mu güvendiğiniz siteler hangisi banada soylermisiniz Bana birşeyler lazım bakiyirium da eşim güvenli olsun diyor da bilmiyorum hangisi güvenli bana yardımcı olur musunu z😍😘😘
Merveee1 halimeaydin Modanisa çok güvenilir bu güne kadar ne aldıysam memnun kaldım iadeyi bile sorunsuz yapıyorlar
blackeagle halimeaydin modanisa ve sefamerve cok güzeller ben açik olmama rağmen ordan çok şey aldım tavsiye ederim :)
dunyam3105 halimeaydin allday diye bi site var ordan alışveriş yapmıştım iade ettiğimde de para iadesinde de problem yaşamadm
Masalmom halimeaydin ModaSelvim çok kez alışveriş yaptım ve memnunum ayrıca kesimleri dar olan ürünler de uyarı olarak belirtiyorlar 😊
halimeaydin Merveee1 eşim biraz sorun yaratıyor kimseye güvenmiyor takmış boyner e hep ordan alışveriş yapıyor e baktım orda tesettür e uygun yok .
halimeaydin RuveydaYalcin hi tmm internet ten bakicm instagrramim yok internette bulurum demi sayfanizi
halimeaydin htcmuhammed ya zaten o tesettür pazarı 😁😊ayy eşim demediğini bırakmadı bune dedi bide güzel elbise bulmuştum kendime ya dedi yok güvenilir değil yorumları okumuş bi kadın şikayet ediyordu herhalde ama sanmıyorum ya güvenilir dir bence
DiplomaliEvHanimi htcmuhammed canım pazarium dan 2 -3 takim gordum cok hosuma gitti sende yazmissin alisvetis yaptinmi memnunmusun kaliplari nadil guvenirlir hemrn hrliyomu acaba ???
Merveee1 halimeaydin kesinlikle öyle benim eşimde çok pimpirimtir ama gerçekten güvenilir ve kaliteli
halimeaydin Masalmom tm çok teşekkür ederim kızlar bu yorumların izi eşime okutucam oda baksinki güvenilir😊
Burcuuuuu halimeaydin moda selvim, sultan butik, Kamil keskin butik, moda ala butik ben buralardan aldım