Beybitooo Minkkelebekk sırt üstü yatınca hareketleniyor benimki yani rahatsız oluyor hareket ediyor sizde rahatsız edin endişelendiğiniz zaman ben çikolata falan yiyince daha çok keyiflenip uyuyor 😂
Minkkelebekk Beybitooo az önce kocaman bir paket çikolata yedim ama hanımefendinin pek umrumda değil 😂😂
Pofidik123_ Minkkelebekk benimde öyle 3gün hareketliyse 1 veya 2 gün nerdeyse hiç hareket etmiyo diyebilirim korkuyorum ama tam korktuğun anda hareket ediyo oh be diyorum
Elifnare93 Minkkelebekk merhaba benimde ikinci gebeliğim 17 haftadayım ama hareket hissedebiliyorum zaman zaman 2 de bazen daha çabukmuş ,ilki 19 haftalıkkendi
Nurmeryem Minkkelebekk 28 kadar düzensiz oluyor genelde. Ben ilk 18 haftalık krn hissetmiştim sonrası hep düzensiz oldu. 28 den sonrada durmak bilmedi sonra uyku nedir unutuyorsunuz çok fazla hareketli oluyorlar. Endişeye kapilmayin
Pofidik123_ Minkkelebekk bu aralar çok yemek yiyorum ve aşırı şişiyorum nefes alamıyorum resmen bide bişey sorucam böyle bi tarafım semsert oluyo sanırım oraya toplanıyor kızım sana da oluyo mu