1prensesannesi__ Aleynablkas ilk gebeligimde 12 haftalikken 2 de 8 10 haftalikken cikti kendi kilomda oldugu icin disardan cok belli olmuyodu ama ben anliyodum 😁 simdi kocaman oldu
Newmomanddad Aya gireceğiz ufacık bi göbek var hani böyle çok yersin ya çıkar öyle bişy. Sabahları oda yok🤭 bende merak ediyorum ne zaman çıkacak
Aerithma Aleynablkas benim 3.aydan itibaren başlamıştı ama benim iç karnım geniş değil o yüzden dışarı doğru gidiyor hep.
Dusgezgincisi Aleynablkas bizim ki 7. Aydan sonra belli olmaya başladı sizinkide çok yeni zaten yavaş yavaş çıkmaya başlar karnınız
iremd-1798 Aleynablkas ilk ve ikinci hamileliğimde 10. Hafttadan sonra ama iç karnım dar bu yüzden herkesin bir olmaz ki senin iç karnın geniştir bu yüzden geç büyüyebilir üzülme hiç 🥰❤️ sağlıkla gelsin miniklerimiz ❤️
Deletedmom_110 Aleynablkas ikinci gebeliğim şu an 14. Haftadayız belirginleşti baya ama büyüdü denilemez ilk gebelikte geç büyüyo derler
Duyguch01 Aleynablkas ben 19 haftalığım hiç büyümedi sayılır 😊 ilk bebeğimde de 6.aydan sonra büyümeye başlamıştı