drdane09 Muhtemelen iç karnın geniştir zaten hemen çıkmaz ki daha minnacık bebişin bende 4 aylık hamileyim daha yeni belli olmaya başladı 🥰
Beybun_29 Aleynablkas hiç göbeğim yoktu bebekten önce o yüzden minik bile olsa 3 ayda ayva göbeği denilecek kadr vardı yavaş yavaş büyüdü 6. Ayda biraz dışardan belli etti kendini 7. Ayda yeni yeni insanlar göbeğimden hamile oldumu anlıo
ezgi-esk Haftada bildiğin karnım çıkıyor benim gaz felanda olmuyor yani doğurana kadarda ikiz gibi oluyor zaten felaket bi büyüme. Ama iç karnı geniş olanların geç çıkıyor hatta 9. Ayda bile 5 aylık gibi duruyor kimisinin ki
Buse344161 Aleynablkas hiç yoktu karnım herkes nasıl hamilesin diyordu ve morelim bozuluyordu😀 olmamasıda güzel göbeksiz kilosuz😂 ama olmasıda ayrı duyguymuş dört buçuk beşinci ayıma doğru bianda büyümeye başladı 🙏🌸
Hamisbayan Aleynablkas kız ben 29. Haftaya girdim daha yeni çıkmaya başladı 😂🩷 ama güzel birşey çatlak olmaz
Esra1965 Aleynablkas 2.ayda daha sen bile hissetmezsin hamile olduğunu kuşum 🤣🥰 benim 5 bitti daha yeni yeni hamile olduğun dışarıdan belli oluyor. Kişiden kişiye de değişir tabi iç karın genişlik meselesi. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah ❤️
ezooezz haftadayız artık gaz ve şişkinlikten mi bilmiyorum ama kilo artışı ve büyüme var ne yazık ki. İlk gebeliğim.
D27777 Üçüncü gebeliğim zaten sezeryan göbeğim vardı 10 ncü haftadan beri şişmeye başladı şuan 15 haftalık hamile olduğum dışardan belli
_almirasmom Aleynablkas kızımda 27. Haftada cıktı karnım suan kk gebelık 20. Hafta hafıften var cok hafıf uzanınca karnım dumduz