elifgunay55 Aisha777 doktor önermedi ben dedim yapalım diye ayrıca aşılama öncesi idrara sıkışık olmak gerekiyor ya öyle dendi… idrara sıkışıkken daha iyiymiş
elifgunay55 _Feslegennn__34 idrara sıkışık olmak kateterin rahim ağzından geçişini kolaylaştırıyormuş ondan
elifgunay55 Burcuveburcum Aisha777 hangi ildesin benim doktorum omü’de samsun. Profesör var Davut Güven ona gidiyorum. Ama daha önce gittiğim ve bilgi aldığım tüm doktorlar aynı şeyi dedi idrara sıkışık olmak gerekiyor diye genelde özelde buna ihtiyaç duymuyorlarmış özeller tamamen para tuzağı…
Aisha777 elifgunay55 Ben Azerbaycanliyim Bakude yaşiyorum evet özelde yaptirdim aşilamani aslinda doktorum burada çok taninan çok iyi bir doktor..Benle beraber orada tup bebek transfer yaptiranlarda vardi onlara su içirmişdiler ama bana gerek olmadiğini soylediler🥲
Aisha777 tatlibebegim_ Yaa in seAllah evet bende hep yatiyorum gerekmedikce kalkmiyorum zaten bel agrilarimda yatmaktan ola bilir mi diye dusundum
tatlibebegim_ Aisha777 banada hiç sıkışık gelin demediler ben hatta idrarımı yapıp öyle girdim içeri 20 dk yattım bu kadar
Aisha777 tatlibebegim_ Evet bende sordum yapa bilirmiyim dedi evet yap gel dediler 15 20 dakika yattim sora doktor gide bilirsin dedi ilaçlar yazdi eve geldim ilk 2 gun çok dikkat ettim gerekmedikce hiç kalkmadim şimdi ara ara oturuyorum
tatlibebegim_ Aisha777 evet bende senin gibi davrandım hep eğilip kalkmadım yükseğe uzanmadım kuruyemiş kefir falanda yedim bide dualar dinledim
tatlibebegim_ Aisha777 günde bi tane meryem suresi dinledim bide ezan okunduğunda “ya erhamerrahimin” “ya musavvir” ezan okunduğunda karnımı okşayarak bunları 20 defa deyip duamı söyledim kabul et diye, bide enbiya suresi 89.ayet dinledim bunu kesinlikle dinle
Aisha777 tatlibebegim_ Meryem suresini bende okuyorum Ayetel kursi nas felek okuyorum bunlarida dinlerim tesekkurler🤍
Gizem06_71 elifgunay55 benim de aşılama da 7 günüm iğnede 9.günüm başlarda bel ağrım çoktu şimdi çok hafif dudağımda kuruluk çok fazla öbüründede vardı kasık ağrım ara ara hafif oluyor 4 yumurtam vardı ama sperm sayımız çok azdı öbüründe çok dikkat ettim ama bunda hiç etmiyorum yokmuş gibi davranıyorum düşünmüyorum çünkü yaptıracağımız günden beri ümitsizim ben
buse7272722 elifgunay55 bendede öyle olmusdu gecen ay ilk kez asilama oldum, 11. güne kadar pozitifdi test malesef adet oldum kan sonucum negativ cikti erken test yapmayin derim 14. günü bekleyin