Damlaozzz Narineee 12. haftada öğrendik canım biz oğlan bacakları açıp yormadan bizi gösterdi doktora sağolsun. Kaç haftalıksın canım 17. hafta sonlarında hissetmeye başlamıştım bende doktorum 21e kadar hissedemeyebilirsin demişti
Ssassr Benim 6 Ağustos sanırım vücudum ödem yapmaya başladı ayakta durunca altları şişiyor zonkluyor yürüyüş yapmak istiyorum ama yapamıyorum
Merwee03 Merveee1996 merhaba neye göre gün verdi doktorunuz acaba benimde 19 haftalık şuan gün vermedi daha ilk kızım normal oldu geçen gün doktor sadece ağustos başı gibi gelebilir dedi ama tam tarih vermedi… Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah 🤍
Merveee1996 Merwee03 perinatolojiye sormuştum doğum ne zaman gözüküyor diye baktı 26 Ağustos dedi ama 39. Haftadada olabilir demişti ama ultrasonda sürekli bu tarih değişiyo ona pek anlam veremedim 😏
Zmra-13 Narineee ben sezeryan olucam agustosa denk gelyo ama doktorum birsey demedi bakalim kac agustos olucak
Merveee1996 Nuurylmaaz perinatolojiye sormuştum bakalım dedi 26 Ağustos gözüküyor ama 39. Haftadada olabilir demişti
Zeynep0830 Meryoss 17+1benimde 30 Ağustos görünüyor tabi erken doğum olmazsa evet miğde bulantıları benimde devam😭 ne yesem migdem ağzımda rahat rahat yemek yemeği özledim ilaçsız asla duramıyorum hayatım felç oluyor maalesef
Newmomanddad metemom_ yanma için doktorum bana rennie duo şurup yazdı çok iyi geldi günde 3 kere kullanma hakkım var ama yatarken bile kullansam beni uyutsa yeterli gibi geliyo bana doktorunuza danışın isterseniz
deryaa_milena Narineee 18+1 benim de doğum tahmini 21 Ağustos demişti doktor ☺️ben çok rahat geçirdim ilk ayları bu ara biraz mide yanması başladı çok rahatsız ederse ilaç istiycem. Arada hareketlerini de hissediyorum bu hafta o kadar güzel ki 😇
deryaa_milena Narineee çok yorulunca benim de belim tutuluyor o yüzden fazla iş yapmıyorum uzun yürüyüş yapmıyorum bebişlerden önemli değil 🤗
deryaa_milena Narineee bir de magnezyum kullanmıyorsanız Maden suyu iyi geliyor ağrılara en azından bana iyi geliyo günde bir tane içiyorum Yoğurt ya da kefir mutlaka tüketiyorum 🤗