Hatice--- Deletedmom_89 teşekkür ederim suan az da olsa elimle denedim geliyor ama canım aciyor sağım pompasına gelmedi tekrar onunla denerim birde dediğiniz ürüne bakarım doktorlar gelecek ne zaman çıkar tahmini sorayım umarım kısa zamanda yanıma gelir emziririm 🤲🏻💕
Melek-10 Hatice--- evet can yakıyor ama bir tek sık sık sağmak sütü getiriyor bir de bazı makinalar yetersiz kalıyor. Bende ilk bi arkadaşımın vardı kiwi onunla yaptım olmadı boşuna canımı yaktı sonra kendimiz avent aldık onunla daha iyi oldu. Hatta hastahanelerden kiralanan makinalar var onlardan bulabilirsen en iyisi onlar
Hatice--- Melek-10 normal pompa vardı vakumlu makinası var yaptım ama yine gelmedi pek dedim uyarmış olur sonra elimle denedim geldi biraz götürdük verdik 💕
Melek-10 Hatice--- bir de göğüs kremi sürebilirsin her defasında göğsüne sağdıktan sonra yanmasını alıyor biraz
Hy48 Ben yanımda kayısı hoşafı ve tavuk çorbası götürmüştüm onları içtim canım. Eve geldiğim zaman da sürekli rezene çayı içtim. Şu sıralar da helvanın güzel süt yaptığını farkettim benim tecrübelerim bunlar😊