Gulaysrcn Kizlar genel temizliğini doğumdan sonraya bırakan var mi ? Doğumdan sonra hersey yolunda giderse yapsam çok zorlanirmiyim bebekle
Adenala Gulaysrcn Yani bebek uyuduğunda da yapabilirsin ama zor olabilir senin için doğumdan öncede tek başına yapacaksan yorulabilirsin bende ne yapacağımı şaşırdım
NGold Gulaysrcn iki saatte bir emzireceksiniz onu düşünürsek bayaaa zor gece uykusuz kalırsanız birde yorgunluktan mahvolursunuz
esnyz14 Gulaysrcn Bence öncesinde yapma şansınız varsa yapın derim. Ne kadar da olsa bebekle zor olabiliyor. Bebekten sonra dinlenmeye vakit ayırırsınız🌸
Gulaysrcn Adenala ben de öyle valla ne yapsam bilemedim. Şimdi tek başımayım yapsam çok erken doğum temmuzda.doguma yakin tek başına yine yapamam. Doğumda annem gelecek biraz ona güveniyorum o da toparlanınca gider muhtemelen.
Adenala Gulaysrcn Allah yardımcımız olsun benim de doğum bayramdan sonra artık bayramda yavaş yavaş yaparım taşınacağız zaten sonrasında öyle derin girmem en son çıkacağım zaman siler süpürür çıkarım 5. Kattayım cam çerçeve silmicem
Gulaysrcn esnyz14 ben de öyle yapmak istiyorum ama cam pencere perde çok zor olur diye gözüm korkuyor birinden yardım istemeyede hiç alışık degilim😔
esnyz14 Gulaysrcn Eşiniz yardım etsin size? Hiç olmadı camı pencereyi yapmayıver kuzum, açık arayacak gelmesin yani
Gulaysrcn esnyz14 eşim sagolsun yardım ediyor ama işimiz çok uzun sürüyor elime alıp kendim yapasım geliyo😀yapamazsam kalir artik sonraya napalim diger annelerde benim gibi bilemez durumda sanirim yanliz degilmisim🙂
Gulaysrcn Adenala sağlıkla kucağınıza alın insallah🙏eğer tasinacaksiniz hiç girmeyin hele 5. Katta cam pencere çok tehlikeli
esnyz14 Gulaysrcn Rabbim her anlamda yardımcınız olsun inşallah🌸 bende aynıydım kendim yapmayınca içim rahat etmiyordu 😂😂
Adenala Gulaysrcn Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım canım son haftalarda insan ağırlaşıyor yavaş yavaş yapıyorum artık
Youngmotherr Gulaysrcn pek kolay olmuyo şahsen ama benim oğlum bana çok yapışık şuan 7 aylık yaka iğnem hala
Gulaysrcn esnyz14 teşekkür ederim 🙂 evet kendin yapmak başka tabi. Geçen gün perde astirdim mesela bekle dedim ben gelene kadar asmis. Baktım dikişler ters bunun gibi şeyler iste😀
Gulaysrcn Adenala evet gün geçtikçe daha zorlaşıyor hersey eski hareketli zamanlarımı özledim insanın kendi işini kendi yapabilmesi çok değerliymiş gercekten 🙂
Gulluuuuu Gulaysrcn daha doğuma varmış benim ki mayıs sonu zor mu geçiyor acaba hamileliğiniz. Ben bayramdan sonraya bıraktım her güne bir oda koyarak yaparım hem normal doğum istiyorum kolaylaştırır biraz
Gulaysrcn Gulluuuuu ilk başlarda biraz aşağıdaydi ama şimdi bi problem yok çok şükür hersey yolunda. İlerleyen zamanlarda duruma göre bakicam artık ben de bazı şeyleri sonraya bırakırım muhtemelen