Sbha_13 kimoldugunubilirsinsen bebegi emzirdigim icin esime koz olarak kullaniyorum uzme beni bak bebegi emziriyorum falan diye oda cok korkuyor sutum kesilir diye 😁
kimoldugunubilirsinsen Sbha_13 bizim ki de korktu biraz işteyken sürekli arayıp sütün nasıl çoğaldı mı çocuk emiyor mu uyuyor mu yetiyor mu rezeneyi suyu bol iç diyo şimdi her gün 🤣🤣
Gizema0 Sbha_13 mama biberon süt sağma cihazı vs hiç bişey almamıştım ben ihtiyacım olacak gibi duruyor 🥺
Sbha_13 Gizema0 canim benim bebek kuveze alindigi icin hemen sut sagma makinasi verdiler orda Eve gelincede makina kiraladim bir sure
Gizema0 GuzelMelegimm hastanede var ordayken idare ederim ama sonrasında hangi cihazı öneriyorsunuz manuel cihazlar falan iş görür mü
GuzelMelegimm Gizema0 valla elektrikli alıcam ben. Mamajoo lansinoh falan aklımdakiler. Kızımda Manuel kullandım ama çok yorucu
Snm06 Gizema0 endişe etmeyin benimde sütüm geliyordu hamileyken ama doğumdan 2 3 hafta önce kadar kesildi doğum yaptım odaya geldim hemşire dokunur dokunmaz sütüm geldi ❤️ ben ondan önceki günler Süt yapıcı çay ve bestlak damla kullanmıştım bi kac gün hurma kayısı vs gibi kutuyemisler özellikle de dut kurusuyla desteklemistim onların da faydası olduğunu düşünüyorum sizde bu yontemlero deneyebilirsiniz
Gizema0 Snm06 bende erken doğum riski var ve serklajlıyım diye hurmayı canım çok istemesine rağmen yemiyordum 🤦♀️ dut kurusunuda çok duydum işe yarar umarım
Musemma06 Gizema0 rezene çayı, ısırgan otu, incir, bestlak damla ve eczanede satılan süt çayı var bunların hepsi de çok faydalı şimdi sütüm kendiliğinden akıyor
heysusu Musemma06 off 37. haftada dogum yaptım 2 gundur gelmıyor sütüm nasıl gelıcek ya mama verıyorum🙁onuda geri cıkartıyor
Musemma06 heysusu yazdıklarımı için aksatmadan bir de sıcak duşa girin sürekli ondan sonra eşiniz zeytin yağıyla sırtınıza masaj yapsın tam sütyen çizgisinin o bölgeye çok işe yarıyor
nih Gizema0 benim doğumdan 3 güm sonra geldi. Siz süt gelmese de emzirmeye çalışın, sürekli uyarın yeter