Gizema0 Kiminle konuştuysam hamileyken sütü gelmiş yarın sezeryan olucam ama bende hala hiç bişey yok 🤦♀️
kimoldugunubilirsinsen Gizema0 ben de hamileyken gelmedi. Sezaryen oldum ameliyattan çıktım bebeğimi tutturmaya çalıştıklarında hemen geldi sütüm
Gamze_cnky Gizema0 Stres yapma. Sütün en büyük düsmanı stres bence. Hamile iken hiç düşünmedim sütü. Hemen gelmişti🌼
Gizema0 kimoldugunubilirsinsen ay inşallah ya günlerdir masaj yapıyorum krem vs kullanıyorum işe yarar umarım
Musemma06 Gizema0 rezene çayı, ısırgan otu, incir, bestlak damla ve eczanede satılan süt çayı var bunların hepsi de çok faydalı şimdi sütüm kendiliğinden akıyor
Gizema0 Gamze_cnky hamilelik sürecim bile o kadar stresli geçti ki sütümün gelmesi mucize olacak galiba 🥺
Gamze_cnky Gizema0 Böyle düşünme işte. Hamilelik başka bi süreç , doğduktan sonra başka bi dünya başlıyor inan ki. 🌼 stres yapma ki gelsin 🌞
kimoldugunubilirsinsen Use12345 🤣🤣 gerçekten çok etkiliyor ama misal pazar günü eşimle ufak bi tartıştık sinirim bozuldu üzüldüm biraz gerçekten hemen etkiledi bebeğim o gece ve ertesi gün sürekli emek istedi doymadığı çok belliydi mama vermek zorunda kaldım. O yüzden hep pozitif oluyorsunuz😇😇
Use12345 kimoldugunubilirsinsen yaa bizde esimle cok tartisiyoruz ve cok etkileniyorum insallah dogumdan sonra dikkat eder
Sbha_13 kimoldugunubilirsinsen bebegi emzirdigim icin esime koz olarak kullaniyorum uzme beni bak bebegi emziriyorum falan diye oda cok korkuyor sutum kesilir diye 😁
Oznurkk Gizema0 bebeğim yoğın bakımdaydı zaten orda mamayla beslediler ama yine de süt sağımı yaptım birkaç ml de olsa verdik hemşireye. Öyle tam süt gelmesi 2. Günü buldu
Sbha_13 Gizema0 canim bende sezeryan oldum bebegim erken dogdu kuveze alindi 2 3 satte bir bebek emzirir gibi sagdim gece gunduz 3. Gunde gelmeye basladi hic sters yapma stres yaparsan gelmez bebegim kuvezdeydi durumda kritikdi ama yine moralimi yuksek tutmaya calistim hep 1 damla sut gitsin ona diye dogumdan sonra kimsenin dedigini takma bebegine odaklan emzir surekli insallah sutun gelir zaten uyudugu aralardada sagim yapabilirsin cok faydasini gorursun
Gizema0 Sbha_13 mama biberon süt sağma cihazı vs hiç bişey almamıştım ben ihtiyacım olacak gibi duruyor 🥺