Melekabdullah benim bebeğimde 29 haftalık sayılıyordu ama 3 hafta gerilik vardı, sizim haftanıza denk geliyordu. Bebeğim kontrolde falan soruyorlardı niye oturamıyor falan diyordum prematüre günü var geriden geliyoruz diye, prematüre olsa da oturması gerekiyor diye, bebeğim belini tam tutamıyordu ve oturmayıp yıkılıyordu, bu söyle 2 3 kez daha söylenince moralim bozuldu doktoruma gittim, anlattım. O da bebeğinizi fizik tedaviye götürün dedi, panik oldum o an bişey mi var hocam dedim, yok dedi sadece erkenden oturur dedi, prematüreler de oluyor dedi, sonunda gecte olsa oturacak kalkacak falan dese de canım sıkılmıstı. Bize bi tane fizik tedavici önerdi istemeyerek gittim. Konuştuk bebeği gördüler, böyle böyle bu hareketleri yapacağız falan dediler oda alışacak isteklenwcwk falan ve geçmiş zaman tam hatırlamıyorum ama haftada az gidecek bi de çok para istemişlerdi. Benim içimdeki umut biraz beklememi demişti ve bu hareketleri internette bulup kendim yaparım dedim gitmedim. Çok değil 2 hafta sonra bebeğim gücü ü gösterdi oturmaya çalıştı ayaklanma isteğini gördüm sonra Allaha şükür hersey peş peşe geldi çocuğum hepsini yaptı kalktı, oturdu. Şimdi yürüyor oturuyordu bi hareketler hareketler çok komik gülüyoruz haline. Benim oğlum 19. Ayında falan hareketlendi kızım 16 aylıktı bunları yaptığında. Siz doktora götürün sağlıklı diyorsa bekleyebilirsiniz çünkü doğum haftaları küçük bebeklerin zaman istiyor. Herkesin her dediğine takılıp moral bozmayın siz bir annesiniz yavrunuzu en iyi siz tanırsınız. Ve fizikte ki eğitmen bile nasıl olsa oturup kalkacak biz sadece hızlandırmaya çalışıyoruz erkenden yapsın diye dedi.