Bernadereci yaa cok sevındım maşallah ne güzel artık kendısı nesfes alıyor aynı gıdıyorlar ınsallah ıkısıde bızımkı pazar 2kg 70 gr dedıler ne o gun 100 gr olmustur o ınsallah salı godecegız bızde haftaya bakalım kac olucak 2.5 kg olmasada belkı 300,400 olur artık solunum desteyı almıyorlarya bıberonada alıssınlar gerısı onemlı degıl kılo bı sekılde alınıyor onalr anne sütü alıyor elhamdülillah doğdugundan bu yana saglıklı olurlar hoc mama almadılar eve odalarına gelıncede daha hızlı buyürler bı anne kokusu alsınlar baba kokusu duysunlar kendılerını sıcacık kucagımızda güvende hıssetsınler ınsallah cabuk toprlarlar ben hıc kıloyu takmadım kılo alınır verılır ben hep solunuma odaklandım göz mıayenesıne ve baska sıkıntı olmamasına elhamdülillah kı sadece asılarını olmus ve d vitamını alıyormus baska bır takvıye kan demıstın ya onuda sordum almamıs gerek duyarsa verıryorlarmıs suanlık ıyı gıdıyor mınıklerımız mınık savaşcılarımız onlar ınsan gerıde bırakmak ıstemıyor büyüdükce gözlerime baktı gülücük attı annecım bız geldık deyınce ellerı kolları cırpındı resmen almak ıstedım sarmak ıstedım agladım cok agladım sonuna geldık dıyrorum ama artık kavusmak ıstoyorum kavusamamanın verdığı gönül yorgunlugu var sankı bilmıyorum enımın kı benım gıbı oluyordur herkez