Yasmiyy Sorularınızı alabilirim ilk gebeliğim normal doğum yaptım süreç benim için zordu ama kimseyi etkilemek adına detaya inmicem çünkü herkesin hamileliği kendine özel 😍 ama kucağa aldıktan sonra hiçbir şey kalmıyor
Senmsii Yasmiyy Normal doğum sonrası rahatla ayağa kala bildiniz mi ? dikiş varsa çok fazla acıyor mu ? Yada tuvalete çıktığınızda acı oluyor mu ?
Yasmiyy Senmsii dikişim oldu fazla bi acım yok ayağa da kalkabildim sadece altta basınç gibi his oluyor ❤️
Yasmiyy Anonim17 inanın ben de 40+5 te sancım geldi oda doktorumun elle muayenesi sonucu doğumu trtiklicem dedi
Misal26 Kesi atılırken dikiş olurken hissettinizmi acaba Bide o his nasıl elle resmen dalıyor mu oraya bebek çıkarmak için o an ki his nasıl
Yasmiyy Misal26 açıkçası bebeği çıkarmak için eliyle dalıyor gerçekten can acıtıcı işlem ama uzun sürmüyor güzel ıkını iseniz ve dikişte kesi de hiiseetmedim uuyuşturdular
Misal26 Bende normal istiyorum ama çok korkuyorum sancıdan çok kesi dikiş ve o ortam da direk oraya temas oluca için çatı muayenesi var ona bile dert ettim
Gmzgkck_ Ne kadar sancı çektiniz kaçıncı haftada geldi bebeğiniz birde kizmi erkekmi Hayırlı evlat olsun huzurla sağlıkla büyütün
Anonim17 Yasmiyy banada alttan muayene yapıyo yani açıklık var mı diye bakıyo ama tetiklemesi için ekstra bişey mi yapması lazım yoksa normal muayeneyse o bile fayda etmiyor🤷🏻♀️
Yasmiyy Anonim17 40 da normal alttan muayene yaptı 40+4 te yine alttan muayene yaparken bu sefer biraz daha derine gitti ama yine elle