3_oglan_annesi KuzeyinAnnesi10 bn sizi taniyorm hastane önerisi hep sizde 🤭 ya çok denk geliyorum hep kotuluyolr hastaneyi insan korkmuyo degl kesilecegiz sonuçta 🙈
KuzeyinAnnesi10 3_oglan_annesi kesinlikle korkmakta haklısınız farklı bi deneyim çünkü ama ben herseyinden memnun kaldım normal doğum yapamadım aksilikler çıktı sezeryana aldılar hiç kırıcı konumadilar hep motive edici ve güler yüzlü oldulae
Lavinya21 KuzeyinAnnesi10 gebelere bakıyormu acaba sanki ben baktığımda jinekolog yazıyordu MHRS de almadm o yüzden randevu
KuzeyinAnnesi10 Lavinya21 e nabız dan alıyordum ben randevu gebelere bakılmaktadır yazan olması lazım aldığınız bölümün. sabah 10 da alabilirsiniz direk
3_oglan_annesi KuzeyinAnnesi10 anladm peki özel odalar vs oluyomu acaba şansa tek kişilik odaya denk gelemzsek falan
3_oglan_annesi Lavinya21 Alper Türkoğlu ve demet açar sayım bnde bunları biliyrm digerlerini daha goremdm mhrsde c.tesi sistem açılır muhtemelen bakarsinz
Zeyasln 3_oglan_annesi 1 kere gösterdi bitanesi onun dışındakiler hiç göstermedi Eray Balcan gidiyorum güneşlide renkli görüntülerini çekiyor her seferinde çok güzel pozlar yakalıyor detaylı şekilde inceliyor bilgi veriyor
3_oglan_annesi Zeyasln ya ne güzel muanelerde pahalı yoksa bnde gitmek isterdim ama bebeğim iyicene bı büyüsün ultrason fotosu alırım özelde bı kereliğine 😁
Zeyasln 3_oglan_annesi eşim istiyor devlette almadıkları için ayda bikere özele gidip görmek bilgi almak istiyor benimde içim rahatlıyor devlette yeteri kadar bilgi vermiyor lar