Kubra_nurr Normalde özel hastane doktorum var ama testlerimi bazı tektiklerimi devlet hastanesinde yaptırıcağım ilgili bir KADIN HASTALIKLARI DOĞUM bayan doktor arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏻
3_oglan_annesi Kubra_nurr ben cam sakura şehir hastanesine gidiyorum demet açar ii Alper Türkoğlu da öle
Patito__ Kubra_nurr herhangi bir egitim arastirma hastanesine gidin cnm onlar kapsamli testleri yapiyorlar zaten İkili test icin filansa perinatolojiye yan dal actirman gerek once perinatoloji bolumu olan bir hastaneden kadin doguma randevu almalisin sonra kayit actirmalisin ve perinatolojiye randevu almalisin
KuzeyinAnnesi10 Kubra_nurr çam ve sakura da doğum yaptım tavsiye ederim canım demet Gülşah Alper mert bu doktorları tavsiye ederim
Kubra_nurr 3_oglan_annesi Teşekkürler baktım da şimdi alper türkoğluna jinekolojik ameliyat sonrası kontrol polikliniği yazıyor alanında yani ben ikili test için gidiceğim bakmaz mı acaba bi bilginiz varmı bu konuyla ilgili
Zeyasln 3_oglan_annesi bu doktorlardan alınca doktora mı denk geliyor sunuz asiatanamı ben kaçtır gidiyorum hastaneye hiç doktora denk gelmedim hele az önce odaya girmemle çıkmam arasında 1 dakika vardır 26 haftalık oldu şeker yüklemesi yapılacak mı tahlil olacak mı hiç birşey konuşamadım ilaç yazdıracaktım onu bile yapamadım dengesizin tekine denk geldim 🤦♀️
srguclu 3_oglan_annesi Demet hoca 1 ay boyunca jinekolojide olacakmış. Dün sonuç için gittiğimde hasta kabul öyle dedi. Jinekolojiye gittim bakması için asistanları vardı.
KuzeyinAnnesi10 3_oglan_annesi Alper bey doktorumuzdu orda doğum yaptım çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim
Arsell Kubra_nurr ikili test için perinatoloji bölümünden randevu almalısınız. Sabah 10da açılıyor randevular
3_oglan_annesi Kubra_nurr bitmiş ya baktım vardı yarın ve ya cuma günü tekrar bakın saat 10 da 16 günü asmazsa eğer açılır aşarsa c.tesi sabahı mutlaka bakin
3_oglan_annesi Kubra_nurr bu ara gece saatleride bakın ertesi güne dahi randewu cikiyo iptal eden oluyo çünkü
Kubra_nurr Arsell Evet öyle ama ilk önce kadın doğum doktorundan o alana alan açtırmam gerekiyormuş diğer şekilde mhrs alanı açmıyor
3_oglan_annesi Zeyasln yok bn ikidir gttim farklı olana hep kendileri vardı asistanda vardı ama o bilgisayar başında not aliyodu herks asistan bakiyo diyolar ama denk gelmedim hiç ve gttigm doktrlar kendileri konuşup yanıtladı sıkıntı yasamdm hangi doktra gttinz
3_oglan_annesi srguclu bı ara denk geldm gebelere bakmaktadr diye ama arada cikiyo karşıma kontrollü takip edin hem gece hem sabh saatleri
Zeyasln 3_oglan_annesi özellikle doktor seçmiyorum randevu hangisine açıksa ama hiç aldığım doktora denk gelmedim ali utku dan aldım kadın doktor vardı daha içeir adım atmadan acele edelim seri olalım dedi okdr gerdiki beni daha öncede asistanlar denk geldim ama hiç biri böyle şuursuz değildi konuşuyor lardı soruyor lardı ben daha sedyeden kalkmadan pc başındaki kıza diğer hastayı çağır dedi
3_oglan_annesi Zeyasln anladım her gidisinizde bı daha gitmeyin ben kubra hanıma gttim iyiydi birde Gülhan hanım şans eseri oluyo ameliyat esnasında oluyolr genelde asistanlara kalıyor is
Zeyasln 3_oglan_annesi doğum orda olacak diye takipli olayım diye ayda 1 gidiyorum özele gidiyorum eşimle bebeği görmek için bunlara kalsa göstermiyor lar 😅
3_oglan_annesi Zeyasln oda zor ama ya daha vaktm var şey etmiyorm ama büyüsün göster derim yani 😊 özel nereye gidiyorsunz
Zeyasln 3_oglan_annesi 1 kere gösterdi bitanesi onun dışındakiler hiç göstermedi Eray Balcan gidiyorum güneşlide renkli görüntülerini çekiyor her seferinde çok güzel pozlar yakalıyor detaylı şekilde inceliyor bilgi veriyor
3_oglan_annesi KuzeyinAnnesi10 bn sizi taniyorm hastane önerisi hep sizde 🤭 ya çok denk geliyorum hep kotuluyolr hastaneyi insan korkmuyo degl kesilecegiz sonuçta 🙈
Lavinya21 KuzeyinAnnesi10 gebelere bakıyormu acaba sanki ben baktığımda jinekolog yazıyordu MHRS de almadm o yüzden randevu