tatlibebegim_ Hatice333 ipek sevgi koyun ama ipek isminide kullanabilirsiniz, 33+3 bende kafası doğum kanalına girmiş aşırı vajinaya baskı yapıyo çıktım çıkacak gibii😅
Hatice333 tatlibebegim_ aynen bende öyle düşündüm aslına eşimin gönlü kalmasın ama zaten herkes ipeği kullanır diye düşünüyorum 😊 ya daha şimdiden maşallah ben perşembe gideceğim Allah izin verirse doktora bi tarih belirler diye düşünüyorum 😊
Hatice333 Dunja evet aklımdaki hep ipekti zaten ama eşimin de gönlü kalmasın en azından kimlikte yazsın ipek ismini kullanırız zaten diye düşünmüştüm 🥹
tatlibebegim_ Hatice333 erken girdi doğum kanalına ya beni baya zorluyo ayaklarıyla kaburgalarımı kırmadan doğurabilseydim bi😅senin ki şuan normal doğum pozisyonunda mı ne düşünüyosun
MrsMommyy1 Hatice333 İpek sevgi koyduğunuz zaman İpek diye mi sesleneceksiniz İpek sevgi diye mi çünkü iki isim seslenmek zor oluyor tek başına sevgi çok güzel bir isim bence hatta ipekten daha güzel sizin sevginiz olmuş olur sevginizin simgesi sevgi bebiş 😍
Hatice333 MrsMommyy1 çok teşekkür ederim iki isim tam anlamıyla uysa aslımda gram düşünmem Çünki kaynanamın ismini de beğeniyorum güzel bi isim 🥰
Hatice333 tatlibebegim_ yani başı aşağıdaydı en son gittiğimde ama kanalda mı değil mi bilmiyorum yarın öğrenicem inşallah ama ben normal doğumdan korkuyorum ya 😩
tatlibebegim_ Hatice333 bende ya ben ikisinden de çok korkuyorum aşırı hemde🥹hastane çantanı hazırladın mı
Hatice333 tatlibebegim_ hazırladım canım sadece valize koymak kaldı 🥰 valla korkuyorum nasıl çıkacak bu bebişler 🤷♀️😂
Hatice333 tatlibebegim_ sezeryan olursa 16-18 Nisan falan gösteriyor bakalım herşeyimiz hazır şuan da isim konusunda kararsızım sadece isim konusu çok yordu beni valla çok zor
tatlibebegim_ Hatice333 bizim isim baştan belliydi o yüzden hiç zorlanmadıık😅en iyisi kura çekin yada ipek sevgi koyun ipek ismini kullanırsınız sadece
biranne__ Hatice333 kaynanız neden karıştı ki bu işe saçmalık neyse karar sizde İpek Duru olabilir bence
Hatice333 biranne__ kaynanam asla koy demedi ama eşim illaki istiyordur güzel bi isim koyabiliriz dedi bende olabilir dedim ama uyumlu bi isim bulamadım sevgi ye o yüzden
Hatice333 tatlibebegim_ valla em son öyle olacak gibi bide pera ismini beğeniyorum aslında sence hepsi çok uyumlu değil ama ipek sevgiye göre ipek Pera nasıl 😕
tatlibebegim_ Hatice333 ipek pera daha iyi ama eşininde gönlü kırılmasın diye dedim ilk bebiş sonuçta içinde kalmasın🤗
Hatice333 tatlibebegim_ aynen aslımda başımdan beri belliydi ama onun da gönlü kırılmasın dedim neyse fikrin için çok teşekkğr ederim canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🥰 senin bebişin ismi ne olacak
tatlibebegim_ Hatice333 bizde Poyraz Ali koyacaz inşallah Poyrazı ben Aliyi eşim istedi ortak oldu🫢kız olsaydı lina olcaktı