Minigiim-vebenn52 Kubra2602 bazen karşımdaki insanın gözünün üstünde niye kaş var ona bile sinir oluyorum 😂😂😂😂
Mutlumomm Ani sinirim, aşırı kıskançlığım, herşeyi yüze söyleyerek kalp kırmam, yapılanı unutmam, şüpheci hislerim birinde bişey hissettiğim zman o çıkar 😂
morpaqatya9 Pamuk Fazia iyi niyet,çabuk sinirlenme, enayilik var 😹,hafızamın iyi olması. Aklıma gelen bunlar 🫶🏻😾😹
Duygu0621 Pamuk evet benimde en sevmediğim huyum ağzımı tutamama , hemen parlama , hatalarımdan ders çıkarmamışım gibi tekrar hata yapmam 😂😂
KayraVeAnnesi_06 Pamuk Çok çabuk sinirleniyorum , kimciyim yapılanı unutamıyorum birde yeri geldiği zaman laf sokmam 🫠
Azra8Engin Pamuk kinci olmam, inat olmam, yapılanı (en ufak iyiyi veya kötüyü) asla unutmamam Birde arada memnuniyetsizliğim tutuyor 😁🙈
mrsmom_ Pamuk bende hic insanin yuzune vuramam eşim kirsa dokse sen bana bunu yaptin diyemem kimseye sesimi çıkaramıyorm deli oluyorum bu huyuma
SmyEsciv Pamuk takıntı (başak burcu olmamında bunda payı var bence) 🤭 Sulu gözlülük (hamileyken çarpı 73738 oldu)
Salihahncrl Pamuk sellaaaam 🫠 birincisi aşırı agresif biriyim , ikincisi biri kalbimi de kırsa hemen affedebiliyoruö , üçüncüsü ise kimseye hayır diyemiyorum 🤦🏻♀️
Deletedmom_116 Pamuk Kıskançlık Huyumu seviyorum😂😂😂İnat huyumuda seviyorum tek sevmediğim aniden sinirlenmem 😬😬Ama olsun O sinirlerde Mutluyum ben😂😂😂
Mardinbaby_ Pamuk en ufak bir şeyi aylarca kafama takarım uykularım kaçar ve hamileliğim hep böyle her söze takılarak üzülerek geçti 🥺