Nergisssadyamn acemianneinci Yanlış anlama ama eşini fazla kıskanan insanların sadece eşini kıskandığını düşünmüyorum ve öyleler de
acemianneinci Nergisssadyamn Yok neden yanlış anlayayım 😄 Yok canım istediğin gibi sanabilirsin ama öyle 😀
Deletedmom_110 Pamuk eennn sevmediğim huyum sinirlenince boğazım düğümleniyor ağlamamı tutamıyorum birde aşırı duygusal ve sulugözüm bunuda sevmiyorum kinciyim geçmişi unutmam çabuk sinirleniyorum hazırcevap olmamı sevmeyenler olsada o huyumu seviyorum 😍
Enfal_06 Pamuk herkese iyi davranmak ve sonrasında aptal duruma düşmek karşındakini kendin gibi görmek ve onun da senin gibi olduğunu sanmak fazla iyi olmak yani ve çok saf olmam insanların iyi niyetimi suistimal etmesi gibi canım
Esraalic Pamuk Ben çok aceleciyim hemen her şey olsun isterim birde heyecanlı bir haberi vs. Içimde tutamam birilerine söylemem gerek 😂🤭
birLinaannesi Pamuk sinirlenince gözüm hiç bir şeyi görmez anlık kırar dökerim ve ağlamaya başlarım. En nefret ettiğim özelliğim..
Birisi00 Pamuk Pimpirikli olmam. Hastalik takintili olmam. Sonuc beklerken gelen stres. En sevmediğim huyum🤦🏻♀️
Pamuk Birisi00 Sonuc beklerken gelen stres Tahlil sonucumu araştırırken googlenin koyduğu kötü hastalıklardan teshisi😅
umrumdadegil Pamuk ay bu postu ben açacaktım benden önce davrandın🤣 bazen kinci oluyorum bir de çok kafama takıyorum 🤦🏻♀️
Gizem9688 Dilime engel olabilirim ama bakislarim.. birinden nefret ediyorsam belli olur hemen. Dilimi tutuyorum ama gözlerim nefret ediyor 😂😂
Canan-06 Pamuk hemen sinirlenirim bişey olsun hemen ağlarım 😂pat diye düşünmeden konuşurum içimde biley tutamam iyisede kötüysede söylerim en sevmediğim ise küs duramam 😂😂