Kusbebek Seheokmen-3 gayet normal benim kızımda da olmadı şu an da hamileyim bunda da olmadı bazen olmayabiliyor 🌷
Sedadvc Seheokmen-3 benim 7. Haftada başladı. Hala da devam ediyor. Umarım hiç başlamaz. Çok zor çünkü.
Bebekkk00 @Rabiul Olsun canım mide bulantısı geçsin dee razıyım herşeye 😅 İnşallah sağ Salim kavuşuruz bebişlere 💖
Ftma81 Seheokmen-3 merak etme olurrr olmaması daha iyi inşallah olmaz ama yaşayan birisi olarak düşmanım yaşamasın 🙏🏻
Nurgul1661 Seheokmen-3 ay hiç olmasın canım 9 haftalık benim gecem gündüzüm mahvoldum sürekli bulantım var kahvaltılardan tiksindim bide dolap kokusu beni bitirdi
Niloyaaaaa Seheokmen-3 Her gebelikte bulantı olacak diye bir kural yok bulantı olmazsa da sakın panikleyip kendinizi strese sokmayın 🌺herkesin bünyesi farklı sonuçta ben 14.Haftamdayım ve bu zamana kadar hiç bulantı kusma yaşamadım çok şükür bebeğiminde benimde sağlığımız yerinde ☺️ tek kötü yanı kilo almaya erken başladım 😅🥴
mom-2024 Niloyaaaaa bendeee 16.haftamdayım 6 kilo almıştım en son 🙈 bebişin cinsiyeti belli mi genelde erkeklerde mide bulantısı yapmıyor bizim bebişin belli oldu kesin erkek
Kk1kk 4+6 mide bulantısı kasık ağrısı halsizlik baş ağrısı… Midem bulanmıyor ağrım yok diyenler şükür edin 😅
Cansubasar Şuan 12+4 üm miğde bulantısı, kusma hiç yaşamadım allahıma bin şükürler olsun, herkes yaşayacak diye birşey yok doktoruma sordum hatta adam güldü ne güzel işte millet ölüyo bulantıdan sen acı çekmek mi istiyosun dedi