klbkvadisi Kızlar merhaba süleyman yalçın da detaylı yaptıran var mı süreç nasıl ilerliyor fotoğraf raporu nasıl verıyorlar raporu direk verıyorlarmı fotoğraf sıyah beyazmı yoksa normal detaylıda olduğu gibi turuncumsu renkdemi acaba bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
Anneyim5818 klbkvadisi goztepede artk detayli ultrason cihazi yok denildi bana. Zeynep kamile gidebilirsiniz. 182 yi de arayip teyit etmiştim yok denmisti goztepede
Gkce27 klbkvadisi yaklaşık 30 dk muayene etti,gayet güzel inceledi.ultrason fotoğraı verilmedi rapor verildi sadece
klbkvadisi Anneyim5818 ne zaman dendi size ben bir iki hafta çnce aradım detaylı yapıyoruz demişlerdi
Anneyim5818 Dh52 ben 1 martta yaptirdim zeynep kamilde. Hatta bi sorun vardı bebekte gecen hafta cuma tekrar gittim. 1 ay sonra tekrar gel dedi
fthnf_ Ben geçen hafta tarama için gittiğimde benden önceki hasta detaylı yaptırdı şehir hastanesinde bilginiz olsun. Ama renkli ultrason cihazı yok sanıyorum.
Dh52 Anneyim5818 şaşırdım bana 2 kere artık yok dedi kaldırıldı dedi sanırım mhrs üzerinden artık randevu vermeyecekler
Eylul272020 Bugün aradım zeynep kamil hast. Artık detaylı ultrason yapılmıyor dedi doktorda mı yönlendirmiyor dedim yok dedi yapılmıyor
Tictack Ben ilk gebeliğim ve ilk muanem için bu hastaneye gittim. Ama hiç ilgili değillerdi, ultrasonda kendisi baktı bana göstermedi bile, kac mm onu bile söylemedi. Bu hastanede iyi bi doktor bilen var mi
Gkce27 Tictack 13+1 haftalığım nisan helin dönmeze gidiyordum bundan sonra perinatoloji takip edecek öyle olmasaydı helin hanıma devam edecektim