16eda16 çok silikte olsa görebilen var mı ya , aslında çıplak gözle bile gözükmüyor ama sanki gölge var gibi geldi
16eda16 Lavinya21 valla gece yaptım ışık flaş hepsini tuttum bi bakıyoruz var bi bakıyoruz yok gibiydi zaten çok çok sönük bişey di heralde kuruma gibi belirdi . nasip diğer aylara inşallah :)
YesimYilmazArdic 16eda16 Sabah ilk idrarla yaparsanız daha sağlıklı bi sonuç alırsınız 🤲🏻 Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌺
16eda16 YesimYilmazArdic neyse hasta olmazsam cumartesi sabah bir kere daha denerim artık nasip :) amin inşallah çok teşekkür ediyorum :))
16eda16 Lavinya21 aminn inşallah çok teşekkür ederim :) profil resmini yerim ya allahım şu günleri göstersin inşallah
[silindi] Sizi boş yere umutlandırmak istemem ama ben hafif gölge görüyorum bence kan verin inş vardır
16eda16 [silindi] ya bi önce açtığım postta 2 test yaptım ikiside direk slik çıktı gözle görülür ama artımed yalancı çıkıyormuş sonra bunu yaptım acaba diyorum bide çok idrar yaptım ard arda çıkmamış olabilir mi gölge var gibi yok gibide inanın zor ya off cumartesi ye kadar adet olmazsam vericem inşallah düzensiz oluyorum çünkü
[silindi] 16eda16 en az 5 6 saat su içmeden idrarınızı tutun ki vucütta hormon yükselsin eğer varsa zaten varsa çok yenidir canım
dogurangaplumba 16eda16 artımedle öğrendim ben hep hemde protect negatifken artımed pozitif silikti artımedle tekrarladım hep gün gün belirginleşti protectte bende hep negatif çıktı
16eda16 [silindi] evet doğru ben 3 saat dolmadı bile belli 3 test yaptım orada da hata ettim sanki neyse cumartesi ye kadar olmazsam direk kana giderim
16eda16 Lavinya21 aminn canım inşallah. yok geçen sene 2 kere 7 ay arayla boş gebelik geçirdim ben bebeği hiç göremedim malesef
Lavinya21 16eda16 birazda ilaç yerine bitkisele yönelsen benim akrabalarimda var bitkisel üzerine hamile kalan onlardan biliyorum
16eda16 Lavinya21 mesela hangilerini kullandı şimdi ben balen karışımı birde immunat hayıt şurubu içiyorum 10 gün oldu başlayalı içinde başka şeylerde var bu tarz şeylerle mi kaldı acaba bide soğan kürü kaldı denemedim daha
Lavinya21 16eda16 onların geneli soğan kürü ve hayıt şurubuna hamile kaldı ama sana bişey diyimmi bende soğan kürü kulandim enfeksiyonum çok vardi onun üzerine hamile kaldım diye düşünüyorum
16eda16 Lavinya21 bende pkos var bende o zaman bu adette ona başlıyım ya bide onu deniyim sonra bunlara devam ediyim baksana kullandım ama gününde adet olmadım dün dü adet günüm çok işe yaramadı heralde
Lavinya21 16eda16 insAllah hiçbir şey kullanmana gerek kalmazda şuan hamilesindir 🤲 insAllah adet olmazsan sabah ilk idrarla yap test net çıkar
16eda16 Lavinya21 inşallah ya allah hayırlısını versin inşallah güzel şeylerle yazmak nasip olsun. güzel duaların için çok teşekkür ediyorum :)