ipeklinaismom Melos9 hadi inşallah bizede öyle der haftaya tekrar gidicem. Suyu azalmasından korkuyo bakalım nasip
Zerda_arven 36+0 nisan 17 gösteriyor program ama ilk gebeliğim olduğu için ne zaman doğum olur bilmiyorum ağrılarım sancılarım var sağlıkla gelsinde
Cakoli Zerda_arven aynıyız 36+0. Bizim sezeryan olacağı için tam tarih belli değil haftaya netleşecek ama sağlıkla gelsin minikler💕
Ozge2206 Mels2506 bizimde ayın 1 inde Allah izin verirse koskoca 9 ay nasıl geçti anlamadım ama şu son günler geçmek bilmiyor 🤷♀️
Melos9 Ozge2206 gerçekten öyle hele gün alıp tarih bekleyince hiç geçmiyor gün sayıyoruz kavuşmaya 😂😂
Halimeo Mels2506 33+ 2 haftaligim sezeryan olacam Nisan 20 25 gibi sezeryan olacam son günler geçmiyor
OYKUmom 35+0 olduk doktor 2 hafta daha beklicez sonrasına bakarız dedi normal olcak ama çok sıkıldım artık zaman geçsede doğsun diye bekliyorum valla
azracan20 OYKUmom ben de aynı haftadayım canım 35+0 doktor bayramdan sonraya bıraktı 15 veya 16sı dedi keşke daha erken olsaydı ya yoruldum valla 🥺
azracan20 ipeklinaismom kuzum senle aynıyız ben de 35+0 haftalığım bebeğimle doktor araya bayram da girdiği için 15 veya 16sı dedi 39.haftaya denk geliyor keşke daha önce olsaydı hatta doktora daha erken yapamaz mıyız dedim bebeğe yazık dedi 🤷🏼♀️
ipeklinaismom azracan20 39 a riske atamam dedi banada suyu şuan idare edicek seviyede çok olduğunu da söyleyemem dedi de inşallah bekler
Bekledigimmucizemm Mels2506 bizimde 2 Nisan dedi doktorumuz çok heyecanlıyız hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah