Elif_26 Kızlar saat 2 den beri kasılmalarım var ve karnım taş gibi oluyor düzenli olarak takip ettim nerdeyse 10 dakika da bir olmaya başladı ne yapmam lazım 37+3 üm Şuan başka her hangi bi belirti olmadı
Minigiim-vebenn52 Elif_26 beş dk da bire kadar düşmesini bekle canım beş dkda bire düşerse doğum başlıyor suan yavaştan başlamış 💝🤲🏻
esnyz14 Elif_26 her ihtimale karşı doktoruna görünmeye ne dersin, nst sancıların ne durumdaydı bilemem ama düzenli aralıklardaysa eğer doğum olabilir
Aysnr11 Elif_26 kaç saniye sürüyor sancı eğer süresi uzunsa gidin 3-5 sn girip çıkıyorsa biraz daha bekleyin bence
Rabia_dgn Dayanabilecek durumdaysan bence evde çek sancını. Suyun gelmediği sürece tabi ki. Ve bebek hareketleri nasıl ?
Elif_26 Rabia_dgn normal hareketleri ama sancı girdiği zaman ve karnım taş gibi olunca o da hareketsiz sonrasında bi kaç hareket o kadar
Elif_26 esnyz14 pazartesi günü kontrolüm vardı nst ye bağlandım doktorum yavaştan sancıların başlamış demişti tabi ben o zaman hissetmemiştim
Elif_26 Aysnr11 1-2 dakika oluyor sonra gidiyor 10 dakika sonra yine kasığıma ağrıyla birlikte karnım sertleşiyor vajinada garip şeyler hissediyorum
esnyz14 Elif_26 o zaman yüksek ihtimalle bebiş geliyor kuzucum sen hazırlığını yap duşunu falan al sancılarını takip et ona göre hastaneye git rabbim yardımcın olsun inşallah 💕
Aysnr11 Elif_26 Ayy çok heyecanlı 🤩 Başlamış bence doğum duşunu al hazırlığını yap git hastaneye inşallah bir avazda kurtulursun 😇😇
Aysnr11 Elif_26 Zorunlu sezaryense ameliyata alırlar normal doğum için bir sıkıntı yok ve doğum başladıysa normal doğum yaptırırlar
esnyz14 Elif_26 özele takipliyseniz isteğinize ya da doktorunuza bağlı olabilir net bir şey söylemek imkansız ama siz kendinizi her şeye hazırlayın derim
esnyz14 Elif_26 Rabbim güç kuvvet versin sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. Haberdar edersen sevinirim merak ettim şimdiden🫶🏼🫶🏼