• Gebelik
  • 17 .haftada olan annelerim ne durumdasınız

Mesen 😅 evet ama boyum da 1.55 zaten, 60ı geçersem top gibi yuvarlanırım ben kısa boyluyum 😅

Mesen amin inşallah sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz 🙏🧿🍀

13 haftadan hiss ediyorum, 17 haftada şuan ara bir pıt diye vuruyor anlıyorum( uzandığım zamanlarda) genel olarak karın sertleşmem var doktorum uzan dedi kendini çok yorma.
    20 haftayı bekliyorum dra gideceğim. Sizde durumlar nasıl

Mesen yemek yediğimde şişiyo ama sonra hamile değilmişim gibi oluyo.
      2 hamileliğim bu arada. 1 oğlum var

Bende hiç değişmedi kilom 62.

34busra merak etmeyin bazı bebekler tenbel oluyo. Benim ilk hamilelikte oğlum 28 haftada ilk defa haraket etti

Sarina98 ya benim de şuan 14 haftalık kaç gündür sanki sağımda bişey yer değiştirir gibi oluyor küçük bişey top gibi sanki bı sertleşme hissediyorum sağ tarafımda. İkinci gebelik ilk kızım geç hareket etti 20 falandı . unutmuşum hazretlerini acaba dedim iki gündür olan şey gaz mi hareket mi

Bobii 14. Haftada ultrason ile yüzde doksan dokuz erkek demişti doktor, fetal DNA testi yaptırdık sonrasında 16. Haftada sonucu geldi, orda kesin belirleniyormus cinsiyet de erkek olduğu 16.hafta kesinleşti yani.

Sarina98 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙂 ben yesem de yemesem de dolu dolu geziyorum 🤭😂

Haticeakgul ben seyrime hissediyorum 17+2 deyiz fakat bişey sormak isterim normalde bahar alerjim yoktu şuan o kadar kötü oldum ki burnum gözlerim fena akıyor daha önce yaşayan var mı

bende 17 deyim bende kasık ağrısı var sizdede var mı acaba

Bende 17 haftalik gebeyim ikinci gebeligim hareketleri daha henüz hissedmiyorum ama 3 gündür alt bölgede yürürken batma ve agri hissi var

Haticeakgul bel ağrımda var evet iyi bari tek bende değil yanlış bişey i yapıprumda bu kasık ve bel ağrıo die hep düşünüyorum

Haticeakgul 17+6 👼🏼 ben 16+4 te hissetmeye başladım kalp atması gibi oluyor. Sabahları karnım hiç yok ama gün içinde hele ki akşamları kocaman oluyor. En hareketli olduğu zaman sabah ve akşam sol tarafıma yatınca oluyor. Dün gece baya kıpırtılıydı mesela 🌞 çok değişik bir hismiş ilk hissettiğimde ödüm koptu😂

hiles benimde ağrıyor en çok belim bazende adet olacakmışım gibi kqsikqlrim agriyo ikinci hamileligim ilki sezaryandi 10 ay önce dogum yaptim bazen dikiş bölgeme hafiften agri giriyo sonra geçiyor