• Gebelik
  • 17 .haftada olan annelerim ne durumdasınız

Mesen bazilarin karnı aşırı büyüyor bazilarininkide iç karnı geniş oluyo belki ondandir

Haticeakgul bana aynı oluyor canım hatta diyorum bebek nerede diye bende 2 gün önce başladı 16+4 yani gündüz çok belli etmese geceleri coşuyor ilk gebelik ise biraz geç hissedebilirsin ben ilk gebelikte 6. Ayı bulmuştu şimdi ise erkenden çok şükür

Haticeakgul 17 haftalık ikiziz hareketlerini iki gündür hissetmeye başladım 😊 Karnımda bayagı buyuk hem ikiz hem ikinci gebelik diye 😊 bulantılarım yeni yeni bitti bolca uyku halim var.

Mesen benim 16+3 baya karnım var benim de, arkadaşlarım ni kadar göbiş ile doğum yapmıştı resmen 😂 önemli olan fazla kilo almamaya dikkat etmeniz, karın kişiden kişiye değişiyor. Bir de erkenden büyüdüğü için çatlama ihtimali daha kuvvetli, güzel nemlendirin bol bol .

Zeynep0830 ikinciye hamileyim ilk gebeligimde daha erken hissetmiştim bunda öyle değil biraz utangaç cinsiyetini bile göstermiyor her gittiğimizde orasını kapatiyo yüzünü kapatıyor bakalım

5 kg aldım ben canım 55 ile hamile kaldım 60 olmuşum bu gün baktım

Cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz ?

Haticeakgul benim ilk gebeliğim hafif pıt pıt ediyo eğer bebekse o . Gündüzleri bende de bişey yokta akşamları gaz doluyo içim sanki 🙄 karnım şişiyo

17+0 ikinci hamileliğim. 15.haftadan beri net hissediyorum. Yemek yiyim yada çikolata hiç durmuyor kıpır kipir

Haticeakgul bende gittiğimde de uyuyordu uyandirdik zar zor gösterdi kız dedi ama 2 hafta önce öğrendim bende hayırlısı olsun bakalım

Mesen ben 4 kilo aldım. 49 ile başlamıştım, 53′üm

myavocado çok zayıf siniz zaten bence daha fazla almaya çalışın 🙂. Ben kilolu hamile kaldım 70 kiloyum ,🤭 ama daha almamışım şuana kadar çok şaşırıyorum baskül bozul değildir umarım🤭