Neslihan2425 Bhyshn 11/14 haftalar arası yapılıyor canım 1 haftaya sonuç çıkıyor yanı benım öyle olmuştu
Semyil Bhyshn 11/14 arası yapılıyor ben hamileliğimin başından beri özel kontrollüyüm 1 günde çıktı sonucum canım
Ess03 sakinanneee3 normal randevu ile mi bakıyor Dr yani ultrasondan ölçüm yapıp birde kan tahlili isteniyormuş doğru mu acaba
Mesen Bhyshn özelde 2 güne çıkıyor ben devlette yaptırdım 1 ay sürdü 😂 ama şöyle birşey var %100 net sonuç vermeyeceği için para vermek istemedim aynı kan ordan da alınıyor sadece sonuç süreci değişiyor. 11+4 haftalıkken verdim.
0668 msaslaner inşallah hayırlı sonuçlar aliriz bende yaptirdim sonuc vekliyorum bu hafta cikacak insallah 🤲
dilankaras İkili test için perinatolojıden mı randevu alınıyor yoksa kendi kadın doğum doktorumuzdan mı ?
Esrashshshssh Bhyshn yok cinsiyetle alakası yok ama doktorun belki tahmin yapar kan veriyorsun ikili taramada
Tansuia Kendi doktorun muayene ediyor. Ense kalınlığı, burun kemiği var mı bu notları alıyor. Kan veriyorsun benim özeldeydi. 11 gibi kan verdim öğleden sonra 2 de sonuç çıkmıştı