Yasemin222 mutlubibekleyis yok canım sen kendin istediğin zaman sorup bilgi alıp kendi istediğini dile getirebilirsin
Yasemin222 Ahrez aslında bi açıdan iyi ultrason da bebeklere zarar veriyor diye duymuştum ben belkide o yüzden sık sık ultrasona almıyorlardır ☺️
ZeynepDuru17 77Bebek35 suyu da çok içiyorum ama yinede dayanamıyorum ağrıdan teşekkür ederim git bakalım kontrole ne diyecekler ben bugün gittim
Kbr-ozcn mutlubibekleyis ayni haftayız bende özel takipliyim doğum şeklini hiç konuşmadık haftaya gidince konuyu acicam artık zamanı geldi 😁
Smhayg mutlubibekleyis 33.haftada gittim özele gidiyorum 3 hafta sonra geldiğinde çatı muayenesi yapalım duruma göre bakarız dedi normal doğum için. Ayrıca devlete de gidiyorum onlar normal doğumu bekliyorlarmış aksi bi durum olmadığı sürece sezeryana almıyorlarmış. O gün nöbetçi hangi doktor varsa onda doğuruyormuşuz
Smhayg Yasemin222 33. Hafta 44 cm 2220 kg Mayıs 3 demişti bakalım 36. Haftada çatı muayenesi ile doğum şekline karar vericez baş aşağı dönmüş ama
Smhayg mutlubibekleyis hayır bakmazlar ben ilk öğrendiğimden beri gidiyorum çünkü. Diğer türlü arkadaşta gitmişti kabul etmediler hiç gelmemişsin diye
Mommm52 Tam 32 yiz yarın kontrolümüz var en son 29 haftalıkken 1400 gram 43 cm di bakalım kaç oldu 🙈 çok hareketli kızlar bu haftalarda kaburgamı bile acıtıyor bazen sizde de öyle mi