PinkPanter204 Mrb kızlar 10+2 haftalık hamileyim ama inanın hiç moralim yok bugün hem devlet hem özel hastaneye gittim bebeğimi kalp atışı durmuş doktor kürtaj dedi ama aç değildim yarına kaldı.
Nergisim09 PinkPanter204 canını sıkma 3.4 ay sonra tekrar anne olabilir sin bide öle düşün bende boş gebelik sonra hamile kalmıştım kızım 3 yaşında şimdi moralini yüksek tut unutma veren de Allah alanda Allah hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻❤️🌸
iremsevinc PinkPanter204 geçmiş olsun öncelikle Rabbim bundan sonra sağlıklı evlat nasip etsin bi belirti varmıydı acaba lekelenme ya da belieti gitmesi gibi
PinkPanter204 Nergisim09 artık bebek düşünmüyoruz eşimle canım her defasında bi kötü sonuç çıkıyor hani ruhen bedenen ben çok yıprandık bu süreçlerde eşimde umutları hep yıkıldı çok şükür bi kızımız var o bize yeter diyo 😥
Nissyoo Çok üzüldüm benzer durumu pazar günü yaşadım 7 haftalıktım kalp atışı hiç duyulmadı kanamayla birlikte evde düşük yaptım 😔 rabbim inşallah sağlıcakla kolaylıkla tekrar nasip eder 🌸
PinkPanter204 Nissyoo tşk ederim canım zaten gebe kaldığım günden beri hep bi sorun çıkıyordu en son kalp atışını duymuştum bugün de ilaçlarımı yeniletmek için gittiğimde böyle bi şeyle karşılaştım😥
guldn123 Nissyoo benim 5+6 günlük kalp atışı duyulmadı haftaya tekrar gideceğim ne zaman kalp atışı duyuluyor genelde
Teacherblue PinkPanter204 kalp durmasının sebebi rahimsel anormallik olabilir. Rahim röntgeni çektirin. Bu tarz üst üste yaşanan durumlarda iyi bir doktora görünmekte fayda var. Çok geçmiş olsun 🙏
Nergisim09 PinkPanter204 tek çocukla da olmuyor gülüm ya benimde 3 yaşındaki kızım kardeş istiyor 1 buçuk ay önce dış gebelik geçirdim amaliyat oldum laparoskopik yöntemle tekrar hamile kalmaya korkar oldum yine aynısı olcak diye ama sukretmemiz lazım Rabb’im den geliyo kuzum öle düşün ben tekrar anne olmak istiyorum tedavi olayımda hakkımızda hayırlısı inşallah 🤲🏻
PinkPanter204 Nergisim09 evet doğru söylüyorsun belki de şuan 4 kayıp olduğundan öyle düşünüyoruz daha sonra illaki isteriz bilmiyorum canım
PinkPanter204 Gamzetet hayır hiçbir belirti yaşamadım bi anda muayeneye diye gittim böyle sonuçla karşılaştım
PinkPanter204 iremsevinc hayır canım olmadı 10 gün önce lekem vardı onda gitmişti ilk defa kalp atışını duymuştum ondan sonra lekelenmem olmadı bugün de böyle sonuçlandı