Antabus ben de 31. Haftadayım. Normal doğum istiyorum . Zaman daraldıkça bende de korku endişe artıyor. Ven de ne yapacağımı bilemiyorum bazen. Digurabilecek miyim, dayanabilecek miyim diye düşünürken ağlarken buluyorum kendimi. Bebek yapmakla iyi mi yaptım diye bile sorguluyorum bazen. Sonra da kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Allah dişileri doğurmaya müsait yaratmış, kedi de dogruyor, başka canlılar da. Tamam kabul , kolay olmayacak. Bebeğinize kavuşunca bütün ağrı sızı geçecek, unutacağız. Öyle olmasa kadınlar niye tekrar tekrar bebek yapsınlar, demek ki acısı unutluyor, ya da o acıya değiyor. Vücudumuz için ve bebek için de en sağlıklısı normal doğum. Benim ilk olacak, her iki doğum şeklini de bilmiyorum, tecrübe etmedim. İkisi de yabancı bana. Ama denemeden bilemem ki. Uzun saatler doğum yapmaya calisan da var hemencecik doğuran da… Allah’a emanet ettim, Ona sığındım,
baska yapabilecek bir seyim yok. Aksi bi durum olmadıkça normal doğum istiyorum hâlâ. Allah yardım etsin hepimize. sağlıkla sıhhatle kolaylıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🌸