Eminesahin1 Twinsss24 benim doktorum hep normal ikiz dicek ama 13 bence çok yüksek bir tansiyon değil sorarım tabikide ilaç karnının sertleşmesine taş gibi olmasına iyi geldi mi
Melekabdullah Eminesahin1 1200 dogdular bir kuzumu Cennete ugurladim orda bekliycek annesini bir kuzumda kuvezde eve gelmesini bekliyoruz nasipse♥️
Eminesahin1 Melekabdullah başınız sağolsun inşallah diğer yavrunuza sağlıcakla kavuşursunuz kaçıncı haftada doğdular
Eminesahin1 Twinsss24 gittim doktora tansiyonu sordum önceden düşük tansiyonluydum şimdi 13 14 oluyor akşamları diye yüksek takip edelim onu dedi sen gittin mi doktora
Twinsss24 Eminesahin1 canım bende gittim artık doğum yakın dedi biz olabildiğince tutmaya çalışçaz ama haftası iyi artık tehlike durumunda alırım dedi
Eminesahin1 Twinsss24 aaa tam kaç haftalık oldun kaç kg olmuşlar? Benim rahim ağzına da baktı iyi fena değil dedi ne kadar olduğunu söylemedi pruloton iğne vurdu yine de Tansiyonu takip edelim dedi evde tansiyon aletim var zaten bu hafta takip etcem bakalım
Twinsss24 Eminesahin1 33+2 olduk. Olabildiğince tutmaya çalışçaz tabi olmazsada hayati risk zamanını geçtiler korkma dedi. Bende tansiyon takibi yapçam pazartesi tekrar bakalım ne diycek hedefi 35-36 görmek tsbi ama olmazsada çocuklar dışarda büyür riske atmayız dedi
Twinsss24 Eminesahin1 oğlan 2700 kız küçük kalmış 2000 ama sen bakma bunlar tahmini hiçbizaman tam burdaki çıkmıyor doğumda dedi. Şusn için iyiler boşver gerisini dedi
Eminesahin1 Twinsss24 az önce ölçtüm mesela 15 8 çıktı çok şaşırdım o kadar da kötü değildim yani sonra diğer kolumdan ölçtüm 13 8 çıktı böyle olunca da hangisi doğru diye düşünüyor insan
Eminesahin1 Twinsss24 bence çok iyiler haftana göre ya ben bugün gittim 30+6 oğlum 1430 kızım 1380 dedi hatta ikizlere göre iyiler normalde daha küçük olurlar seninkiler büyümüş dedi şimdi senin kiloları duyunca zayıflar mı diye düşündüm 😀😀
Twinsss24 Eminesahin1 sol kol önemsiyolar anladığım kadarıyla canım en kötü emin olamazsan bi sağlık kuruluşunda ölçtür muhakkak
Twinsss24 Eminesahin1 banada tek bebek gibi büyütüyorsun çok iyi dedi ama benim aklım kıza takıldı geçen gittiğimden beri aynı kilosu o üzdü inşallah pazartesi gittiğimde almış olur 😢 rahim ağzımda geçen gittiğimde 33 tü şimdi 18.5 çıktı gittikçe yaklaştı galiba