Eminesahin1 Sevdeusku01 ben daha 30+3 haftalık hamileyim 35 falan olsa çok iyi olcak ama ben nasıl dayancam bilmiyorum
Sevdeusku01 Eminesahin1 bel ağrısı yok ama bugün kasıklarım ağrıyor sancı gibi değil gibi bende anlamadım tam hani sezeryan olacağın yer var ya orası böyle ince ince ağrıyor neden acaba valla anlamadım insalalh görürüz 35 leri
Eminesahin1 Sevdeusku01 benimde ilk ve ikiz bence ilk ve ikiz olduğu için bu kadar zorlanıyoruz benim ablam da ikiz doğurdu ama ikinci gebeliğidi hiç bir zorluk yaşamadı benim hamileliğimin çeyreğini zorlanmadı hemde 4 yaşında kızı vardı
Sevdeusku01 Eminesahin1 olabilir ya ben bide çok zayiftim 45 le evlendim hamile kaldigimda 50 kiloydum ve birden kilo aldım 70 i geçtim acaba ondan da mi bilmiyorum aşırı zorlanıyorum ay az kaldı imsalalh hemencecik geçer bu günler bebisleri bı alsaydik kucagimiza
Eminesahin1 Sevdeusku01 bende 55le hamile kaldım 60 oldum bir buçuk aydır hiç kilo almıyorum dikkat etmiyorum herşeyi yiyorum ama almıyorum kilo bende onu anlayamadım çocuklar alıyolar iyiler haftasıyla uyumlular ama anlamadım iyi mi kötü mü
Eminesahin1 Sevdeusku01 doktorumda en başından beri bir kere bile kilomu sormadı takip etmedi hiç ölçtürmedi bile 😀😀
Eminesahin1 Sevdeusku01 evet bencede ablam bir haftada eski kilosuna döndü ama benim çok çatlağım oldu harita gibi 😫 o kadar krem kullandım 4 5 litre su içiyorum ama fayda etmed
Twinsss24 Kızlar tansiyonlarınız ne alemde bir haftadır korkuttu beni bebişler. 31+5 de sancılarım çıktı ilaç serumla durdu eve geldim ilaç başladı günde 3 tane herşey iyi derken tansiyonlarım bir iki gündür 13 lerde
Eminesahin1 Twinsss24 benim tansiyonum önceden hep 10/6 11/7 normalim buydu yani ama 3 4 gündür hep 13/9 çıkıyor bir kere de 14/10 çıkmıştı 30+3 haftalık hamileyim doktora pazartesi gidicem yani kaç olursa tehlikeli oluyor
Twinsss24 Eminesahin1 benimde öyleydi canım yeni yeni görmeye başladım bu tansiyonları okuduklarımda risk sınırı diyor. Salıda ben doktora gitçem sorcam. Tuzsuz besleniyorum şuan olabildiğince bol su bide ilacımı içiyorum bakalım tuzu kesince 12 lere arada düşüyor
Eminesahin1 Twinsss24 ne ilacı kullanıyorsun? Bide tansiyon çıkmasın valla ya ama son zamanlar gebelik zehirlenmesi çok olabiliyormuş
Twinsss24 Eminesahin1 nidicard kullanıyorum canım kasılma olmasın diye verdi tansiyonda düşürüyor aslında ama bu hafta full yattım diye mi ne ilaçla bile 13 leri görüyorum
Eminesahin1 Twinsss24 bende hastanede yatarken nidicard verdiler karnımda sertleşme veya ağrı yoktu rahattım hastaneden çıkınca vermedi doktor evde sürekli karnım sertleşiyor taş gibi oluyor ağrıyor doktoruma söylüyorum nst bağlıyor nst de sancı çıkmayınca bişey vermiyor ama evde çok ağrım oluyor
Twinsss24 Eminesahin1 ben günde 3 kullanıyorum ama baş ağrısı yapıyor diye 2 ye düşürdüm kendim sancım yok diye. Bu seferde 13lerde tansiyon ay yürüsek sancı yatsak tansiyon anlamadım napçaz. Sen benden önce gidiyorsun canım tansiyonu sorarsan banada haber eder misin ne diycrk doktorun
Eminesahin1 Twinsss24 benim doktorum hep normal ikiz dicek ama 13 bence çok yüksek bir tansiyon değil sorarım tabikide ilaç karnının sertleşmesine taş gibi olmasına iyi geldi mi