Seymaaktass _Hulya7106 sosyal medya çağrısı yapmak yasakmış o yüzden yazdığım mesajlar gelmiyomuş🙄 ihtar yedim hatta 😂
Yeldan Cyn1994 hayırlı olsun 💕 geçenlerde okumuştum ishal doğum belirtisi diyorlardı. Merak ettim yalnız anlamazsanız eğer sizde oldu mu ? İshal oldunuz mu kontrol günü ya da önce ki günler.
Cyn1994 Yeldan çok teşekkür ederim 🙏💐 Hayır bende ne ishal ne nişan hiç bir belirti yoktu hatta bir gün önce mutfak dolaplarımı silip banyoyu yıkadım canımm 😂
esnyz14 Cyn1994 Kızım heyecandan ıkınmayı mı unuttun, ıkınamadığım için neeee😂😂 ay çok tatlı rabbim sizi birbirinize bağışlasın gözün aydın, sağlıcakla büyüsün minik harika bir doğum olmuş💕
Cyn1994 esnyz14 benim bebekliğimden beri büyük tuvalet sorunum var yemeklerini falan hep zeytinyağlı yapıyorum ıkınamayı beceremiyorum ebemiz doğum başladi ıkın hadi bebeğin geliyor dedi ben ıkınamıyorum diye cevap verdim ayy napıyımmm 😂😂 çok teşekkür ederim ❤🌼
esnyz14 Cyn1994 Rica ederim ikinizde iyisiniz ya işin esprisi gerisi hiç mühim değil💕 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌸
Asu_moi Sağlıkla büyütün inşallah👶🏻💞 darısı burda bekleyen hepimizin başına🌸🩷benim dikiş fobim var ya😂dikiş anını hissediyor musunuz?
Cyn1994 Asu_moi Asu_moi teşekkürler inşallah canımm ❤💐 vallahi ben hiç hissetmedim dikiş anını bebiş sağ salim doğmuş sen rahatlamışsın biçseler umrunda olmaz kiii 🥺🥺 çok duygusal bir an