Kızlar pozitif normal doğum hikayemi anlatıyorum 💐
16 Şubat’ta çatı muaynem vardı kontrolden sonra pazara çıkacaktım hatta o kadar iyiydim yani 😂
Doktorum muaynemi yaparken birden demez mi iyi misiniz sancınız gözükmüyordu nst de diye evet hocam gayet iyiyim hatta eve giderken pazar alışverişi yapacağız eşimle dedim 😂😂
Yaparsın ama doğumhanede demez mi biz şoook 5-6 cm açılmam varmış hemen yatışım yapıldı ilk doğumum olduğu için bilgisizdim doğumhanede rahim ağzı genişletici serum takılcağı söylendi meğerse suni sancı imiş 13.40 da serum takıldı 16.00 da suyumu patlattılar açılmam 8 cm idi bende sancıya dair birşey yok gülüp eğleniyorum pilates topunda zıplayıp koridorda geziyorum falan saat 17.00a kadar yine bende tık yok hemşireler şaşkın sürekli gelip gidip soruyorlar hala mı sancın yok diye tam saate baktım 17.03 sancım şiddetli olmaya başladı kuyruk sokumumda baskı hissediyorum hemen açıklığıma tekrar baktı ebemiz 10cm doğum başladı dedi ıkınmamı söyledi ben beceremedim ıkınmayı iki üç kere zorladı baktı olmayacak doktorum geldi kesi atıldı ve prensesim 17.27de dünyaya geldi o anki rahatlama huzur bebeğime kavuşmanın verdiği mutluluğu tarif edemem 5 tane dikişim oldu oda ben ıkınamadığım için 😂 17.40 da dikiş işlemim bitmişti doğumhanede odaya alındım emzirmem için kızımı getirdiler fakat kayınvalidem hemşireleri darladığı için dinlenmeden odamıza aldılar bizi yüksek dozda kayınvalide terörüne maruz kaldım fakat onuda başka bir postta paylaşırım 😂😂 sormak istedikleriniz olursa burdayım ❤💐