bebegimhayalim Ayse014 bende yarın 39+0 olucam dün nst bağlandım sanci cikiyo hatta 100 80 90 cikiyo ama ben sadece sirt agrisi olarak hissediyorum 20 dakikada 6 7 tane sanci çıktı ama düzensiz diye bisey yapamıyoruz haftaya kontrol bakalım beklicekmiyiz o kadar
Asure123 Ayse014 onu ben de merak ediyorum. Çünkü arkadaşıma daha önce doktor söyledi doğumun yakın her an doğurabilirsin diye, 1 hafta sonra doğurdu. Bana da öyle bir şey mi demesi gerekiyor yoksa aniden de mi olabiliyor çok merak ediyorum 🥲
Evrimeylem 1PrensAnnesi Ayse014 bilmiyorum ama tek bildiğim şey artık dün yapmapmam gerçekten mide yanmasından çok yoruldum
Mommy15 @Ayse014 38+6 bende kontrolden geldim şimdi aynı şekilde benimde sancım çıkmadı. Oysaki geçen hafta sancılarım çıkmıştı. Doktor 10 gün içinde gelmezse suni sancı vericez yoksa sezeryana alıcam dedi. Ne zaman gelecek bu bebişler?🥺 inşallah bunlara gerek kalmadan kendiliğinden gelir😏
bebegimhayalim Ayse014 allahim sağlıkla sihhatle kucağımıza almayı nasip etsin çok heyecanlıyım çok merak ediyorum ilk bebeğim çok duygusalıım. İnşallah 40 i görmem çok yoruldum 😵💫😂
Asure123 38+3 bende de bir şey yok 😓 yalancı sancılarınız oluyor mu sizin? Oluyorsa nasıl hissediyorsunuz?
Ayse014 Asure123 yalancı sancım da yok denilecek kadar az. Arada bir kasik ağrım oluyor karnım sertleşiyor bir kaç saat sonra hiç bir şey kalmıyor
Asure123 Ayse014 sanırım korunmasız cinsel ilişki ve meme ucu uyarısı en çok tetikleyenlerden. Bir de egzersiz olabilir