Feras23 Yaprakdokumuseverr Naptin gittinmi? Benide magdur ettiler randevumu iptal ettiler en yakin randevuyuda 15gün sonraya verdiler randevular dolu diye. Benim sorunum degilki ben 1ay önceden aliyorum hep dolu diye asistanini aradik doktorun belki bi boşluk acar diye ilgilenmediler 😤
Yaprakdokumuseverr Feras23 yok eşimle gidicem için anca cumartesi gidebilicez ama gidicez ben o mayeneyi olucam . Sizin doktorunuz kimdi?
Feras23 Yaprakdokumuseverr Ol tabiki hakkin o senin salak yerine koyuyorlar insanlari 😤 benim aytekin hanim en basindan beri ona gidiyorum aşiri yogun hep randevulari hep dolu
Yaprakdokumuseverr Feras23 ben de aytekin hanıma gittim bikaç kez şimdi yine mecbur ona gidicem ssvd istiyorum başkası yapmıyo maalesef
Feras23 Yaprakdokumuseverr Doktor olarak cok begeniyorum hep güleryüzlü bilgilendiriyor alaninda uzman sadece dolu cok 1ay öncesi randevu almak gerekiyor iptal olursada bi imkan sunmuyorlar randevulari dolu diyip gecistiriyolar
Yaprakdokumuseverr Feras23 evet şimdiden aldım bidahaki aya randevumu. Ben de çok beğeniyorum hem numarasını da verdi hemen açıklayıcı şekilde sesli mesaj bile atıyo. Ama ben şu imkan sunmamaları konusunu kabul etmiyorum bakıcaz çaresine artık
littlechick Yaprakdokumuseverr Merhaba bende medipol bahçelievlere gidiyorum. Kendine iyi bak uygulamasını kullanıyorum randevuları ordan alıyorum direk kimseyle muhatap olmadan. Sizde ordan bakabilirsiniz
Yaprakdokumuseverr littlechick bende internetten alıyorum ama full dolu gözüktüğü için aramak zorunda kaldım bazen onlar boşluk görebiliyor ya da doktordan rica ediyorlar
littlechick elmaelmaelma Necla Ülker’e gidiyorum çok memnunum çok tatlı çok naif çok ilgili bir doktor
elmaelmaelma littlechick ben de asiye hanım veya muhabbet hanımı düşünüyordum ama ona bir bakayım o zaman. Teşekkür ederim 🙏
littlechick elmaelmaelma Bence güler yüz ilgi vs açısından Necla hoca derim. Asiye hanıma hiç muayne olmadım onun için bişey diyemicem ama muhabbet hanım mı necla hanım mı derseniz kesinlikle necla hoca derim