Meliksah1453 Aysedk canım detaylı ultrason haftası içindeysen sabah en erken saatte gidersen alıyorlar beni almışlardı daha doğrusu.
alyamm_33 Meliksah1453 şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason var mıymış Antep’te 3-5 yerde var diye biliyorum sadece benden de istedi de doktor 2000 fiyat çektiler
Meliksah1453 alyamm_33 randevu alamamıştım ben bayadır da sürekli takip ediyordum en sonunda valla sabah erkenden bastım gittim . Hasta kabul bölümüne gittim söyledim dedim randevu bulamıyorum haftam geçiyor direk kayıt açıp sıra numarası verdi .
Meliksah1453 Meliksah1453 eğer hasta kabul sıra vermezse doktorun odasına gidin orda sekreteri oluyor doktorun .. o doktordan önce geliyo genelde ona söyleyin .
Aysedk Meliksah1453 söylersek verirmi evim çok uzak ta otogarın orda oturuyorum erken doğum riski var o kadar yolu boş yere otobüsle gelmemek için soruyorum yanlış anlama canım
Meliksah1453 Aysedk aynen durumunu bu şekilde anlatırsan zaten verirler . Bi de Selcan sınacı diye bir perinatoloji doktoru var o kadın doğumun sorumlusuymuş, vermezlerse direk onun yanına gidersin.
Meliksah1453 Aysedk git valla canım her yolu dene yani çünkü ben sordum özelde perinatoloji 2500 dü iki ay önce falan