Aysedk Kızlar perinatoloji bölümüne detaylı ultrason için sabah erkenden gitsem bakmazlar mı ya randevu gözükmüyor günüm geçicek hiç bir testi yaptıramadım bari bunu yaptırayım
Meliksah1453 Aysedk canım detaylı ultrason haftası içindeysen sabah en erken saatte gidersen alıyorlar beni almışlardı daha doğrusu.
alyamm_33 Meliksah1453 şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason var mıymış Antep’te 3-5 yerde var diye biliyorum sadece benden de istedi de doktor 2000 fiyat çektiler
Meliksah1453 alyamm_33 randevu alamamıştım ben bayadır da sürekli takip ediyordum en sonunda valla sabah erkenden bastım gittim . Hasta kabul bölümüne gittim söyledim dedim randevu bulamıyorum haftam geçiyor direk kayıt açıp sıra numarası verdi .
Meliksah1453 Meliksah1453 eğer hasta kabul sıra vermezse doktorun odasına gidin orda sekreteri oluyor doktorun .. o doktordan önce geliyo genelde ona söyleyin .
Aysedk Meliksah1453 söylersek verirmi evim çok uzak ta otogarın orda oturuyorum erken doğum riski var o kadar yolu boş yere otobüsle gelmemek için soruyorum yanlış anlama canım
Meliksah1453 Aysedk aynen durumunu bu şekilde anlatırsan zaten verirler . Bi de Selcan sınacı diye bir perinatoloji doktoru var o kadın doğumun sorumlusuymuş, vermezlerse direk onun yanına gidersin.
Meliksah1453 Aysedk git valla canım her yolu dene yani çünkü ben sordum özelde perinatoloji 2500 dü iki ay önce falan