aresinannesi1 umutsmom20 çok şükür kilosu iyimiş küvezde kalmaz ne güzel peki nasıl bir duygu bende 33 haftalık hamileyim çok duygusalım sürekli ağlamak geliyor içimden sanki yeterli bir anne olmayacakmışım gibi 😔
umutsmom20 aresinannesi1 bir iki gün önce inanın bende ayniydim, herşeye ağlıyordum meğer bambaşka şeyler oluyormuş vücudumda , bende nasıl bir anne olurum bilmiyorum, annemi 40 gün önce kaybettim inşallah çok iyi birer anne oluruz 🙏🏻
Aminealeyna umutsmom20 ilk kızımda 35+5 te nişanım gelmişti 35+6 da doğum yaptım. Hiç korkmayın sağlıkla gelsin ❤
umutsmom20 Aminealeyna Şimdilik yanımızda kusma veya hırıltı olursa 1-2 saatlik alırız demişti ama inşallah sağlıkla hep yanımızda olur 🙏🏻
aresinannesi1 umutsmom20 basınız sağolsun bende kendiminkini dert sanıyorum işte kusura bakmayın rabbim sabır versin sizlere inşallah evladınıza bağışlasın
umutsmom20 aresinannesi1 estağfurullah herkesin derdi kendine zor inanın böyle dusunmeniz bile ne kadar güzel anne olacağınızı gösteriyor bence 😊
ilkgozagrim__ Benimdee 7 gündür şiddetli bel ağrım var buğün de bir sağa bir sola bir ortaya vuruyor ağrı ve sabahtan beri geçmiyor 35+5 iz yarın hastaneye gidicem daha henüz hiç bişeyi hazırlamadım hazırsız yakalanmam inşallah
umutsmom20 ilkgozagrim__ sizinle günümüz aynıydı sanırım 😊 aman ihmale gelmesin bende kontrol diye eli boş geldim de Allah’tan çantamiz hazırdı
ilkgozagrim__ umutsmom20 valla bilmiyorum ben yaaa inşallah iyi çıkar hazir değil benimm aynıydı sanırım kuzumm günümüz
Civciv53 umutsmom20 Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah darısı başımıza 🥰🤲🏻💕
Haticeburak06 umutsmom20 canım korkma nişan olsa bile hemen doğuracaksın diye bişey yok nişanı gelip 1 ay sonra doğuranda var
miavega umutsmom20 aaa okurken hiç böyle bir şey beklemiyordum görünce çok mutlu oldum 🥰🥰🥰 Umarım doğumunuz çok güzel geçmiştir, bebişin de kilosu iyimiş maşallah 💖 sağlıkla büyüsün