ikiminikannesi_ Mavisss12 amin Allah sizede yaşatsın birahane insallah evladınız bir kardeş nasip olsun bol bol dua edin Allahtan öte yok doktorlar der ama Rabbim bilir
Mavisss12 ikiminikannesi_ kesinlikle Rabbim şu Ramazân ayı Hürmetine isteyen herkese sağlikli sıhhatli bir evlat nasip eylesin🤲🥺🌸
Patito__ Mavisss12 aynen cnm Ramazanda cok zor oluor gun uymuyor veya dedigin gibi surekli iş guc iftar sahur zor İnsallah onumuzdeki ay nasip olsun hem ilaçlarda anca fayda etmeye baslar guzelce. Hadi guzel hberlerle aminnn
Mavisss12 Patito__ >!!< aynen canımm çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.. Çok umut verdiniz bana ya 🥰🥲😇 🤲
Ayselloz Mavisss12 amh 0.3 iki defa tüp bebek denedim. 35 yaşında doğal yolla hamile kaldım inşaallah sağlıkla kucağıma alıp büyütürüm
Mavisss12 Ayselloz maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alıp büyütmeyi nasib eylesin. 🤲🥰 Rabbim banada nasip eylesin inşallah 🤲
ivfbaby Zeyno800 ilk denememde 4 toplandı orta kalite tek yumurta oldu düşük yaptım. İkinci denemede 5 yumurta toplandı iki iyi kalite yumurta embriyo oldu.
ivfbaby Zeyno800 hayır eşimde ben de kullanmadık. Sadece tüp bebek iğne ve ilaçlarını kullandık. Hatta doktorum vitaminin para tuzağı olduğunu sadece anksiyetesi yüksek, ilacın kendisine iyi geleceğini düşünen hastalara takviye verdiğini söylemişti.
herseyguzelolacak6 ivfbaby Kaç yumurta çıktı acaba benimde Amh bu şekilde Doğal adet oluyormuşsunuz düzenlimiydi Fsh kaçtı ? Kac yumurtadan embriyo oldu acaba gebe kaldınız mı
herseyguzelolacak6 Merve__26 benimde değerler bu şekilde acaba bu gebeliğiniz sağlıklı oldu mu ? Neler yaptnız ne kullandınız ? Ne yapacağımı bilmiyorum artık menapoza girdim galiba ilaçla adet oluyorum son 3 aydır. Tüp bebekte 2 kere yumurtalarım gelişmedi tedavim iptal edildi. 2.5 sene oldu gebelik olmadı denemediği ne kaldı bilmşyorum çok şey denedim. Fsh de yüksek benim sizin kaç yumurta gözüküyordu acaba