- Kızlar merhabalar, ben yaklaşık 4 yıl önce bu uygulamayı kullandım doğum hikayemide yazmıştım baya arkadaşta edinmişti mm:) şimdi tekrar geldimm ikinci bir evladım olsun istiyorum sizlerede bir kaçşey danışmak istedim bundan 2hafta önce özel bir hastanede vajinal lazer (idrar tutamama ve ilişkide gaz problemi için)olmak için gittim bazı kilo problemleri ve kıllanma sorunlarımla beraber hepsini Dr hn anlattım. Saolsun ilk muayenemi yaptı yumurtalık larım ve kronik iki adet kıstım var bi sorun görmedi. Smear testide yaptırdım oda güzel çıktı.. Hormon testimde amh hariç hepsi iyi..
düşük yumurta rezerviymiş amh hormonu 1 hafta taktım kafama.. :( tabiki herşey Önce Rabbime sonra bilime bağlı.. Korkum daha yaşım 32 ve erken mnpoz girmek. Ve 2nci bir evladım olsun istiyorum sadece..eşimde aynı şekilde. Oda çok istiyor ve kızım çok baskı yapıyor kardeş istiyorum diye.. :))
Sorum ise şu bu hormon testine rağmen hemen hamile kalan varmı?
Bir diğer sorum ise artık hiç korunmuyoruz ve hemen hamile kalınabilir mi ilk doğurgan günümde.
Bi kaç sorum daha vardı ama unuttum 🙈
Bu arada regl düzenlerim çok iyi ilk kızımda hemen hamile kalmıştım 1 ay içinde ve normal doğum yaptım. Bu arada adım tuğba