2022 oğlum 2024 kızım olacak inşallah ama eşimi de sayarsak benimde 3 😂 ki kendisi espriyle karışık bu kızcağıza da yazık hem kendi çocuğuyla hem karnındakiyle hemde kaynanasının çocuğuyla uğraşıyor diyor 😂
3 ve 3den fazla çocuğu olanlar gelsin 😄
minikprensesimm okuyunca vaaaoooww demek geldi içimden tebrik ederim sizi sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏
ozgeliz
01.06.2020 aybüke
19.02.2022 zümra
19+5 haftalık oğluma hamileyim 😊
48lipastelboya amin cumlemizin evlatlarını hayirli eylesin Rabbim 🤲 gönlündeki nasip olsun saliha bir kiz evlat nasip etsin isteyen herkese 🩷
Melekprenses aminn çok teşekkür ederim güzel duanız için🤍
minikprensesimm hic mi başın ağrımadi 😅😅😅😅
minikprensesimm kız hiç başında mi ağrımadi 🤣
minikprensesimm bende şeyi merak ettim kız emzirmekten memelerinde dinlemiyordur kaç yıldır
minikprensesimm bence korunun o vücut her yıl nasıl dayanıyor masalh
Bende 4 .sezeryan olacam çok korkuyorum riskleri var diyorlar nasıl oluyor sizde nasıl geçiyor ?
48lipastelboya bunları ywnimi söyledi 25 yaşında doğurdum 4. Yu ve yaşın küçük bağlamanız dediler baglayamayiz daha dogrusu
Dora22 en kolay 3. Oldu benim korkma Allah’ın iznigle olur inşallah
Baliikci hiç korkma canim belden uyisturdular zaten hiç bir sorun olmadi seninde belden olur mutlaka dua et bol Allah yardımcın olsun.ama diğer sexeryanlarimdan çok farkı olmadı yani çok kötü olmadim
48lipastelboya Allah cocuklarina uzun ömür versin.isteyen istediğini aoylesin boşver olmuş bir kere
48lipastelboya sende belki sıkıntı görmüş olabilir bana 3de bisey denmesi 4de de artık çok olduğu için dedi ama yaştan dolayı yapamayız dedi
ozgeliz 2018🩷2020🩷2024💙
ozgeliz tek cocukluyken bir anda 3 cocuklu olucam Allah izin verirse🙏 oglum 2019 dogumlu. Su anda da ikiz kizlara 27 haftalik hamileyim🙏
5sezeryanim amin çok teşekkür ederim. Yani bu söyleyenler de gelip bakmış ilgilenmiş insanlar değil
5sezeryanim Benim ikinci çok kötüydü hatta post açtım hassas içerik diye