Julide92 Elfthh soluma dönerek uyumaya çalışıyorum ama bebek rahat vermiyor sırt üstü uyumak da istemiyorum şuan çaresizce telefona bakıyorum 🙈
Elfthh MyLittleHeart Zumrakus 28 sizin valla uykum olsa da uyuyamıyorum saglam çok uyanıyorum bazen de
Srfclkkl Elfthh gaz sancısı çekiyorum lavaboya git gel yapıyorum uyuyamıyorum bir türlü hamileliğin son haftaları cidden zormuş ne gün geçmek biliyor nede rahatımız yerinde oluyor
Denizbllt Srfclkkl gaz için tuvaletr gitme yavrum ya.. hamilesin sonuçta ne olacak sanki allah aşkına sal gitsin
Shurupp Burun tıkanıklığı nefes alamama huzursuz bacak sendromu… Ancak sabaha karşı artık uykusuzluktan bayılıyorum. Yarın sezaryen için gün alacağım inşallah son haftalarım 🥰
Denizbllt Shurupp her gece yatmadan sıcak bir duş almanız bu saydıklarınıza iyi gelecek. Bende aynılarını yaşadım ve bitti yarın doğum yapıcam 🙈
Srfclkkl Denizbllt ishal gibiyim birde onun korkusu olunca salamıyorum mecbur tıpış tıpış gidiyorum valla 😔
Denizbllt Srfclkkl he o zaman haklısın. Valla onun korkusu da ayrı . Gaz sanıp salsak yere yatağa sıçarız. 😂😂 aman napalım hamileyiz sonuçta. Bu aralar her şeyden yırtma sebebim hamileyim ben diyerek. Yarın bitiyor hamilelik doğuruyorum bakalım bahanem ne olacak 😂
Kelebekmisaliihayat Denizbllt lohusayım ben diyerek 1,5 ay da cepte. Ondan sonrası da bebekliyim ben 😊
Srfclkkl Denizbllt ahaha aynen hamileyiz diyoruzda bitecek az kaldı 😂 Sağlıcakla alırsın inşallah bebişini kucağına 😊
Zumrakus Elfthh bende 38 haftalık oldum perşembe ameliyatim var.Uykum olsada uyuyamıyorum çok kötü bir durum ya