Aden35_yn Kızlar 11 haftalığım pilatese yazılmayı düşünüyorum evde gün boyu yatıyorum canım hiçbir iş yapmak istemiyor en azından pilatese gideyim diyorum ayrıca doğuma da faydası varmış sanırsam. Nasıl gidenler memnun musunuz
Serendipity16 Aden35_yn doktorunuza sorun öyle başlayın derim ilk haftalarda önermeyebilir genelde sonlara doğru işe yarıyor diye biliyorum
Suhiss Aden35_yn cok iyi olur gitmeniz doğuma kadar duzenli gidenlerin dogumu cok kolay oldugu söyleniyor
Lumlum Aden35_yn ben 20deyim doktoruma danıştım herhangi bir risk görmüyorum yapabilirsin dedi sizin daha küçük bebeniz yine sorun isterseniz
Aden35_yn Serendipity16 bugün sordum ağır hareketler yapmadan yapabilirsin dedi ama bilmiyorum tabi kararsızım
elifodabasi35 Haftadan beri haftada 2 kez doktorumun önerisiyle gidiyorum suan 26. Haftadayım 3 kez gitmeye başladım her anlamda faydasını görüyorum sıkılaştım kilo eşit dağıldı bel ağrılarım azaldı en önemlisi hareket ettiğimi hissediyorum mental olarak iyi geliyor
Aden35_yn elifodabasi35 bende gideyim diyorum yoksa yata yata kilo alacagım 😃sayfaya sordum haftada 2 gün 1 aylık 8 ders 3200 dedi siz ne kadara gidiyorsunuz birebir yapıyormuş hamile olunca