Slndnz yemeklere ekstra tuz atmasak bile demek ki yediğimiz her şeyde tuz var maalesef dediğin gibi mümkün olmuyor 😔
Htctsbk ben de artık sona yaklaştım geçecek gibi de durmuyor çözüm Doğum sanırım 🤔
Sedayznn ben 32 de ayrılmadım daha çalışıyorum aslında evin içinde de sürekli hareketliyim ama demek ki yürüyüş şart 😔
    Sedayznn her gün alıyorum zaten magnezyum takviyemi aksatmadan 😔 ama işte demek ki işe yaramamış bende magnezyum 😢
      secilertu ben fizyoterapist im, hamileliği bağlı ödem vs olduysa gibi durumlar olabiliyor.. karpal tünel için satılan ateller var onları kullanabilirsiniz, bilegi sabitledigi icin rahatlarsiniz, sadece almadan deneyin rahat edebileceğiniz birşey alın
        secilertu benimde aynı .nerdeyse 3aydir çekiyorum 40.haftadayim geçmedi doğumdan sonra gecer diye umuyorum korkmana gerek yok bence.ama insan sinir oluyor.catal felan tutarken agriyo ck kötü hssediyom ama geçecek Allah'ın izniyle .
          Ytugcek çok sevindim yazmanıza çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😊
            Zeynepimmm inşallah canım inşallah geçer gider 🤲🏻 Atel alıp deneyeceğim ben eğer geçmezse faydası olacakmış
            26+3 üz 15 haftadır nerdryse çekiyorum.ilk zamanlar uyku uyutmazdı nasıl şiddetli bi ağrı annatamam.şimdide agrı haffifledi uyusması hatsafhasa gece konple elim uyusuk zaten gündüzde parmak uclarım.doğumdan snra gecermiş.hiç bir vitamin, ve bilek atelli etki göstermedi.
              Myhoney Rabbim şifa versin inşallah sizinki çok daha erken başlamış 😔 bir an önce sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize inşallah
              Ödem sebebomur diyorlar ben cok kilo aldım.sizdemi cok kilo aldınız
                secilertu zaten bendede yaramadı bi işe ama yürü gerçekten en büyük kurtarıcı o allah düşmanımın basına vermesin bu ağrıyı
                  Sedayznn yarın son günüm sonra Doğum iznine ayrılıyorum inşallah yarından sonra yürüyeceğim ✌🏻 Aminnn kesinlikle çok can sıkıcı bir durum