secilertu bendede var bilgisayar başında çalışıyorum bileklik kullandım ağrım azaldi
Karpal Tünel Sendromu ?
Slndnz yemeklere ekstra tuz atmasak bile demek ki yediğimiz her şeyde tuz var maalesef dediğin gibi mümkün olmuyor 😔
Htctsbk ben de artık sona yaklaştım geçecek gibi de durmuyor çözüm Doğum sanırım 🤔
Sedayznn ben 32 de ayrılmadım daha çalışıyorum aslında evin içinde de sürekli hareketliyim ama demek ki yürüyüş şart 😔
tugbamehmetbaki yarın kontrolüm var olmadı ben de alacağım bileklik kullanacağım çok sağ ol
secilertu benimde ortopedi doktoru verdi geçmiş olsun çok zor
tugbamehmetbaki çok teşekkür ederim haklısın evet çok zormuş 😔
Sedayznn her gün alıyorum zaten magnezyum takviyemi aksatmadan 😔 ama işte demek ki işe yaramamış bende magnezyum 😢
secilertu benimde aynı .nerdeyse 3aydir çekiyorum 40.haftadayim geçmedi doğumdan sonra gecer diye umuyorum korkmana gerek yok bence.ama insan sinir oluyor.catal felan tutarken agriyo ck kötü hssediyom ama geçecek Allah'ın izniyle .
Ytugcek çok sevindim yazmanıza çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 😊
- Düzenlendi
Zeynepimmm inşallah canım inşallah geçer gider 🤲🏻 Atel alıp deneyeceğim ben eğer geçmezse faydası olacakmış
26+3 üz 15 haftadır nerdryse çekiyorum.ilk zamanlar uyku uyutmazdı nasıl şiddetli bi ağrı annatamam.şimdide agrı haffifledi uyusması hatsafhasa gece konple elim uyusuk zaten gündüzde parmak uclarım.doğumdan snra gecermiş.hiç bir vitamin, ve bilek atelli etki göstermedi.
Myhoney Rabbim şifa versin inşallah sizinki çok daha erken başlamış 😔 bir an önce sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize inşallah
Ödem sebebomur diyorlar ben cok kilo aldım.sizdemi cok kilo aldınız
Myhoney 35+5 haftalığım 14 kilo aldım 😔 çok mu acaba ?
Sedayznn yarın son günüm sonra Doğum iznine ayrılıyorum inşallah yarından sonra yürüyeceğim ✌🏻 Aminnn kesinlikle çok can sıkıcı bir durum